Προσφορές για τη διαχείριση του καταστήματος αναμνηστικών

Ανοικτή η μπουτίκ το απόγευμα της Τετάρτης

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου δέχεται προσφορές για τη διαχείριση του καταστήματος αναμνηστικών (μπουτίκ) στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Λεπτομέρειες και όροι:

1) Η διάρκεια της διαχείρισης θα είναι διετής, με προαιρετικό δικαίωμα ανανέωσης από πλευράς του Συλλόγου για άλλη μια διετία.

2) Η επιθυμητή ημερομηνία έναρξης της μίσθωσης, είναι η 1η Ιουνίου 2016.

3) Οι προσφοροδότες, φυσικά ή/και νομικά πρόσωπα, θα πρέπει να καταθέσουν σφραγισμένο φάκελο με τα ακόλουθα στοιχεία:

3.1) Σύντομο βιογραφικό για φυσικά πρόσωπα και για νομικά πρόσωπα όλα τα σχετικά στοιχεία από τον Έφορο εταιρειών (κατάσταση διευθυντών, καταστατικό εταιρείας κτλ).

3.2) Απόδειξη επάρκειας και εμπειρίας στο λιανικό εμπόριο ή/και συναφείς εμπορικές δραστηριότητες για πενταετές διάστημα τουλάχιστον.

3.3) Λευκό ποινικό μητρώο.

3.4) Βεβαίωση ότι το φυσικό πρόσωπο ή νομικό πρόσωπο δεν υπήρξαν ποτέ πτωχεύσαντες ή/και κάτω από διαχείριση.

3.5) Οικονομική πρόταση σε ετήσια βάση.

3.6) Τραπεζική εγγύηση ίσα με το 50% της οικονομικής προσφοράς για τη διετία.

4) Τα λειτουργικά έξοδα του καταστήματος (ρεύμα-νερό κτλ) δεν πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στην οικονομική προσφορά και θα συμφωνηθούν ξεχωριστά, ενώ θα βαραίνουν αποκλειστικά το διαχειριστή.

5) Το υπαλληλικό προσωπικό θα είναι αποκλειστική ευθύνη του επιτυχόντα προσφοροδότη.

6) Για δομικές αλλαγές στη διαρρύθμιση του χώρου, απαιτείται η εκ των προτέρων έγκριση του Συλλόγου.

7) Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου δεν είναι υποχρεωμένη να αποδεχτεί όλες ή κάθε προσφορά και ούτε κατ’ ανάγκη να αποδώσει τη διαχείριση στη πιο συμφέρουσα προσφορά από οικονομικής άποψης και μόνο.

8) Προσφορές που δεν θα έχουν κατά το ελάχιστο όσα προνοούνται στο άρθρο 3 πιο πάνω ή/και θα είναι εκπρόθεσμες, δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

9) Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν σε σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «Προσφορά για διαχείριση του καταστήματος αναμνηστικών» και να τοποθετηθούν σε ειδικό κιβώτιο που βρίσκεται στα γραφεία της εταιρείας το αργότερο μέχρι τις 29 Απριλίου 2016. Ο χώρος δύναται να επιθεωρηθεί από τους ενδιαφερόμενους, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2482-1911.

Σχετικά Νέα