Ήττα από την Ομόνοια

Ήττα από την Ομόνοια

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας από την Ομόνοια, με 0-3, μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δεν προμήνυε σε καμιά περίπτωση το τελικό αποτέλεσμα. Μετά το πεντάλεπτο η Ανόρθωσις ήταν καλύτερη ενώ στο 26ο λεπτό έχασε την πιο κραυγαλέα ευκαιρία στον αγώνα, με τον Λαΐφη να σουτάρει, τον Παναγή να αποκρούει ενστικτωδώς και τον Χόγλγκερσον προ κενής εστίας να πλασάρει έξω.

Στην επανάληψη η Ανόρθωσις συνέχισε να είναι καλύτερη και να προσπαθεί για το γκολ, μέχρι τη φάση του 49′ που χάθηκαν τα μαρκαρίσματα στη μεσαία γραμμή και ο Μαρκάσα βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Ασσίς στη μικρή μας περιοχή, με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ. Στη συνέχεια η ομάδα μας κατέρρευσε ψυχολογικά και αγωνιστικά, με τους πράσινους να πετυχαίνουν άλλα δύο τέρματα στο 58′ με τον Ράμος και το 73′ με τον Σιέρινταν.

Το αποτέλεσμα ψαλιδίζει σημαντικά τις ελπίδες μας για κατάκτηση της τρίτης προνομιούχου θέσης για έξοδο στην Ευρώπη, ωστόσο η τέταρτη θέση από την οποία απέχουμε δύο βαθμούς δεν αποκλείεται να δώσει και αυτή ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Νεόφυτος Λάρκου): Κόπριβετς, Ζοάο, Χόλγκερσον (59′ Πελέ), Γκάμπριελ, Σβεχλέν, Μαϊσουράτζε, Λαΐφης, Μαρτίνες, Αβραάμ (64′ Μανζορό), Κάλβο (46′ Μακρής), Ίσμα

Κίτρινες: Κάλβο, Ζοάο Βίκτορ (χάνει το επόμενο παιχνίδι)

Σχετικά Νέα