Ισόπαλο το ντέρμπι

Ισόπαλο το ντέρμπι

Έχασε δυο βαθμούς απόψε η ομάδα μας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αφού ισοφαρίστηκε στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης από τον ΑΠΟΕΛ, σε μια φάση που κακώς υποδείχθηκε φάουλ…

Το παιχνίδι ήταν αρκετά συναρπαστικό στο μεγαλύτερο μέρος του. Στο πρώτο ημίχρονο, οι δυο ομάδες εναλλάσσονταν στην υπεροχή και έψαχναν κάποιο διάδρομο για ν’ ανοίξουν το σκορ, όμως οι επιθετικοί τους ήταν άστοχοι στις πλείστες περιπτώσεις ενώ ο Κόπριβετς είχε μια εντυπωσιακή απόκρουση σε εξ επαφής κεφαλιά του Σωτηρίου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε ακόμα περισσότερο με τη Μεγάλη Κυρία να παίρνει τα ηνία και να ψάχνει το γκολ, το οποίο φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου να επιτευχθεί. Στο 57′ η Ανόρθωσις ζήτησε κόκκινη κάρτα στον Αστίθ ο οποίος εμπόδισε με το χέρι την μπάλα να φτάσει στον Εντλοβού που έφευγε μόνος με τον Πάρντο. Στο 70′, ο Μαρτίνες έκανε μια εξαίσια ενέργεια από τα δεξιά αδειάζοντας 2-3 αντιπάλους, άφησε την μπάλα στο Λαΐφη που κινούνταν στον άξονα, με τον νεαρό Κύπριο διεθνή να εξαπολύει σουτ-κεραυνό προς την εστία του Πάρντο και ν’ ανοίγει το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Στο 87ο λεπτό οι παίχτες του ΑΠΟΕΛ δεν έβγαλαν την μπάλα έξω προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον Μαρτίνες και στην εξέλιξη της φάσης ο κ. Αναστασίου υπέδειξε φάουλ στο μαρκάρισμα του Ζοάο Βίκτορ στον Γιαννιώτα, κάτι που οι επαναληπτικές προβολές δεν φαίνεται να επαληθεύουν. Από το φάουλ προήλθε και το γκολ της ισοφάρισης. Στο 90′, ο Γκονζάλβες ζήτησε πέναλτι από το σπρώξιμο εντός περιοχής του Καρλάο, ο οποίος φαίνεται όντως να βάζει το χέρι του στον Ίσμα και να τον σπρώχνει στο έδαφος.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας η ομάδα μας ανέβηκε στους 56 και βρίσκεται ένα πίσω από τον Απόλλωνα και δύο πίσω από την Ομόνοια, την οποία αντιμετωπίζουμε το ερχόμενο Σάββατο, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Νεόφυτος Λάρκου): Κόπριβετς, Χόλγκερσον, Σβεχλέν, Μόουρα, Νούχου, Βίκτορ, Λαΐφης, Ορλάντι, Μαρτίνες (87′ Πελέ), Αβραάμ (60′ Μανζορό), Εντλοβού (60′ Γκονζάλβες)

Κίτρινες: Ορλάντι (χάνει το επόμενο), Νούχου (χάνει το επόμενο), Μόουρα.

Σχετικά Νέα