Εντός έδρας ήττα

Εντός έδρας ήττα

Την ήττα με 0-1 γνώρισε απόψε η ομάδα μας, με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας, μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Ανόρθωση να είναι πιο απειλητική και να έχει την πρώτη καλή προϋπόθεση στο 18′, όταν στο γύρισμα του Ορλάντι οι αμυνόμενοι έδιωξαν σε κόρνερ προ του Γκονζάλβες. Στο 21ο λεπτό ο Εντλοβού από πλεονεκτική θέση πλάγια στην περιοχή, έστειλε την μπάλα έξω. Στο 24ο λεπτό είχαμε την φάση του αγώνα. Ο Μαρτίνες έκλεψε από τον Καταλά, έφυγε φάτσα με τον Τόνιο, όμως το πλασέ του κύλησε μόλις έξω. Στο 37′ ο Τρισκόφσκι πρόλαβε τον Εντλοβού με το κεφάλι, πριν ο Νοτιοαφρικανός στείλει την μπάλα στο πλεκτό. Στο 42ο λεπτό, ο Τόνιο είπε «όχι» στο απ’ ευθείας φάουλ που εκτέλεσε ο Ορλάντι.

Η πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΚ ήρθε στο 43′, με τον Κόπριβετς να προλαβαίνει τον Τομάς και να διώχνει σε κόρνερ το πλασέ του. Στην εκτέλεσή του, η άμυνά μας αδράνησε αφήνοντας αφύλακτο τον Άλβες μέσα στην περιοχή, ο οποίος με ασύλληπτο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 0-1 κόντρα στη ροή του αγώνα.

Η Ανόρθωσις πίεσε στην επανάληψη και έφτιαξε κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο το γκολ της ισοφάρισης τουλάχιστον δεν ήρθε ποτέ.

Μετά το πέρας της αγωνιστικής, η Ανόρθωσις παρέμεινε στους 52 βαθμούς, όσους έχει και η Ομόνοια. Ένα βαθμό πιο πάνω, στους 53, βρίσκεται ο Απόλλωνας.

Ανόρθωσις (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Κόπριβετς, Μόουρα, Νούχου (73′ Μακρής), Βίκτορ, Λαΐφης, Μαϊσουράτζε, Ορλάντι, Μαρτίνες, Κάλβο, Εντλοβού (65′ Αβραάμ), Γκονζάλβες (79′ Κουλούρης).

Κίτρινες: Νούχου, Εντλοβού, Ορλάντι

Σχετικά Νέα