Στους «8» του κυπέλλου

Στους «8» του κυπέλλου

Ισόπαλη 0-0 ολοκληρώθηκε η επαναληπτική αναμέτρηση ανάμεσα σε Αναγέννηση και Ανόρθωση στο Στάδιο Αμμόχωστος – Επιστροφή, με την ομάδα μας να παίρνει την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Κύπρου. Στο πρώτο παιχνίδι, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η Ανόρθωσις είχε επικρατήσει με 2-1.

Στο 17ο λεπτό ήταν η πρώτη καλή στιγμή για την Κυρία με τον Αβραάμ να πιάνει την κεφαλιά όμως η μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια. Ο Σβεχλέν στο 20′ από πλάγια θέση σούταρε στον τερματοφύλακα με τον Εντλοβού από το ύψος του πέναλτι να κάνει πλασέ που έδιωξαν αμυνόμενοι. Στο 35′ ο Μαρτίνες έβγαλε μόνο τον Αβραάμ που πλάσαρε έξω από πλεονεκτική θέση. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, η σέντρα του Κάλβο σταμάτησε στο χέρι του Μουσιή όμως ο διαιτητής δεν καταλόγισε το πέναλτι.

Μόλις στο 4ο λεπτό της επανάληψης, στο γύρισμα του Σβεσλέν από κοντά ο Αβραάμ δεν βρήκε στόχο ενώ ο Μαραγκός δεν πρόλαβε. Στο 60ό λεπτό ο Μαρτίνες από μακρυά έβγαλε τον Αβραάμ σε πλεονεκτική θέση, όμως του σουτ του σταμάτησε στον τερματοφύλακα της Αναγέννησης.  Στο 62′ καλή προϋπόθεση για την Αναγέννηση με το σουτ του Άντιτς να φεύγει άουτ. Δυο λεπτά αργότερα ο Σβεχλέν σέρβιρε στον Εντλοβού που δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στο πλεκτό. Στο 84ο λεπτό η μοναδική ευκαιρία της Αναγέννησης με το σουτ του Κυπριανού να αποκρούεται από τον Κόπριβετς. Στο πρώτο λεπτό του επιπλέον χρόνου ο Λαΐφης σέντραρε από αριστερά στον Μαρτίνες, το δυνατό σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Κασιάκης. Ίδια τύχη είχε το σουτ του Μαρτίνες και πάλι, ένα λεπτό αργότερα.

Ανόρθωσις (Άντρε Πάους): Κόπριβετς, Χόλγκερσον, Οικονόμου, Τζανακάκης, Σβεχλέν, Μαραγκός (74′ Λαΐφης), Μαϊσουράτζε, Μαρτίνες, Κάλβο, Αβραάμ (64′ Μακρής), Εντλοβού (87′ Ορλάντι).

Σχετικά Νέα