Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα

Την πρώτη της ήττα από τον περασμένο Μάιο γνώρισε απόψε η ομάδα μας στο Στάδιο Αμμόχωστος – Επιστροφή, από τον Ερμή, με σκορ 2-0. Από ένα γκολ επιτεύχθηκε σε κάθε ημίχρονο.

Η Ανόρθωσις παρουσιάστηκε κατώτερη τον προσδοκιών σε ένα πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο και δεν κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Μοιραία, ο Ερμής προηγήθηκε με 1-0 χάρις στο γκολ του Ντίξον στο 34′.

Μέσα από κάποιες αλλαγές, εσωτερικές και εξωτερικές, προσπαθήσαμε να φτάσαμε στην ισοφάριση στην επανάληψη. Σε ένα σαρανταπεντάλεπτο που δεν παίχτηκε και πολύ ποδόσφαιρο με συχνές διακοπές και χρονοβόρες καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν στην εκπνοή του αγώνα να σκοράρουν για δεύτερη φορά με τον Γουίκς.

Η ομάδα μας παρέμεινε στους 45 βαθμούς, έχοντας δύο λιγότερους από το ΑΠΟΕΛ που κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα και ένα λιγότερο από την ΑΕΚ που αγωνίζεται την Κυριακή με τον Εθνικό. Επόμενη αγωνιστική μας υποχρέωση την Τετάρτη (16:00), με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΓΣΖ για το κύπελλο.

Ανόρθωσις (Άντρε Πάους): Κόπριβετς, Λαΐφης, Χόλγκερσον, Τζανακάκης, Σβεχλέν, Μαϊσουράτζε (55′ Κουλούρης), Βίκτορ, Ορλάντι, Κάλβο, Μαρτίνες, Μακρής (68′ Γκονζάλβες).

Κίτρινες: Λαΐφης, Χόλγκερσον, Ορλάντι, Κουλούρης.

Σχετικά Νέα