Λύτρωση στο φινάλε (φωτογραφίες)

Λύτρωση στο φινάλε (φωτογραφίες)

Με το τρίποντο απέδρασε από την Πάφο η ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι, έστω κι αν αυτό ήρθε στο 89ο λεπτό, μετά την όμορφη κεφαλιά του Κουλούρη, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.

Η Ανόρθωσις ξεκίνησε το παιχνίδι με διάθεση να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να παίξει ορθόδοξο ποδόσφαιρο. Παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο δεν είδαμε πολλές ευκαιρίες, οι δυο ομάδες είχαν τις καλές στιγμές τους, με την Μεγάλη Κυρία να είναι καλύτερη και να απειλείται μόνο μέσα από αντεπιθέσεις. Η υπεροχή της Βαρωσιώτικης ομάδας καρποφόρησε στο 42′ όταν μετά από μια εκπληκτική ενέργεια του Μαρτίνες, ο Αβραάμ έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στο πλεκτό.

Στην επανάληψη η Πάφος μπήκε πολύ πιο δυνατά και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Κάτι που έγινε με τον Μάατσι να παίρνει το ριμπάουν στο 60′ και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Η ομάδα μας προσπάθησε άμεσα να αντιδράσει, επανακτώντας την πρωτοβουλία στις κινήσεις και πιέζοντας τον αντίπαλο. Ακολούθησε ανοιχτό παιχνίδι από τις δυο ομάδες, οι οποίες θα μπορούσαν να σκοράρουν κάλλιστα κάποιο γκολ.

Το γκολ για την Ανόρθωση ήρθε στο 89′. Ο Μακρής που πέρασε στον αγώνα αντί του Ορλάντι τροφοδότησε τον Ζοάο Βίκτορ, ο Βραζιλιάνος είδε τον Κάλβο που είχε αντικαταστήσει τον Αβραάμ και ο Ισπανός έβγαλε τη σέντρα στον Κουλούρη, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα την κάρφωσε στα δίκτυα με το κεφάλι, λυτρώνοντας τους Ανορθωσιάτες που βρέθηκαν στο Παφιακό και όχι μόνο!

Έστω και με μια εμφάνιση που δεν ήταν ικανοποιητική στην επανάληψη, πήραμε ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο, το οποίο θα μας βοηθήσει και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά για τη συνέχεια. Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΚ Λάρνακας, το Σάββατο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Κίτρινες / Κόκκινες: Ζοάο Βίκτορ, Τζανακάκης / Νούχου (2η κίτρινη)

Ανόρθωσις (Άντρε Πάους): Κόπριβετς, Τζανακάκης, Νούχου, Χόλγκερσον, Λαΐφης, Ζοάο Βίκτορ, Πελέ, Μαρτίνες, Αβραάμ (82′ Κάλβο), Ορλάντι (78′ Μακρής), Εντλοβού (88′ Κουλούρης)

ΠΑΦΟΣ-ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Posted by Anorthosis Famagusta – Official on Sunday, November 1, 2015

Σχετικά Νέα