Ξέσπασε με τεσσάρα!

Ξέσπασε με τεσσάρα!

Χρειάστηκε 67 λεπτά και σημάδευσε δυο φορές τα δοκάρια η Μεγάλη Κυρία, πριν ανοίξει το δρόμο για την ευρεία νίκη απέναντι στον Ερμή, απόψε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η Ανόρθωσις ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ωστόσο στο πρώτο μέρος δυσκολευόμασταν να δημιουργήσουμε δύσκολες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Ερμή. Αν και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο, η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο απείλησε ουσιαστικά μόνο με ένα σουτ του Μαρτίνες, μια κεφαλιά του Εντλοβού και ένα ακόμα σουτ του Μακρή που δεν βρήκαν στόχο.

Στην επανάληψη, η Κυρία μπήκε αποφασισμένη να πάρει το τρίποντο. Με το καλημέρα ο Μαρτίνες από ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ερμή, εκμεταλλευόμενος την μπαλιά του Εντλοβού. Στη συνέχεια ήταν σειρά του νεοεισελθόντα Ανδρέα Αβραάμ να τραντάξει αυτή τη φορά το δεξί κατακόρυφο δοκάρι, μη καταφέροντας να ανοίξει το σκορ.

Το γκολ ήλθε επιτέλους στο 67′ με τον Μαρτίνες να σερβίρει από αριστερά και τον Εντλοβού να απογειώνεται και με το κεφάλι να καρφώνει την μπάλα στο πλεκτό, παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα. Το προβάδισμα της Ανόρθωσης διπλασιάστηκε όταν δύο λεπτά αργότερα ο Ορλάντι εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και η κεφαλιά του Λαΐφη – αφού χτύπησε σε αμυνόμενο – κατέληξε στα δίκτυα.

Και πάλι ο Ορλάντι σε ρόλο δημιουργού για το 3-0, με τον Αβραάμ αυτή τη φορά να ευστοχεί στο 77ο λεπτό. Με τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ο Πελέ εκτέλεσε μακρινό φάουλ, ο Παναγόπουλος απέκρουσε ασταθώς και ο Σβεσχλέν που παρακολουθούσε τη φάση από κοντά έβαλε την σφραγίδα του στην πρώτη του μόλις συμμετοχή, κάνοντας το 4-0.

Με την αποψινή μας νίκη, ανεβήκαμε στους 17 βαθμούς, έχοντας αγώνα λιγότερο. Επόμενη μας αγωνιστική υποχρέωση, ο αγώνας με την Ελπίδα Ξυλοφάγου για το κύπελλο, την Τετάρτη στις 17:00.

Ανόρθωσις (Άντρε Πάους): Κόπριβετς, Τζανακάκης, Λαΐφης (82′ Σβεσχλέν), Χόλγκερσον, Νούχου, Βίκτορ, Πελέ, Μαρτίνες (78′ Αμπουρτζάνια), Μακρής (56′ Αβραάμ), Ορλάντι, Εντλοβού.

Κίτρινες: Πελέ

Σχετικά Νέα