«Στηρίξτε θερμά και μαζικά την γυναικεία ομάδα» (φιλμάκι)

«Στηρίξτε θερμά και μαζικά την γυναικεία ομάδα» (φιλμάκι)

Διάσκεψη Τύπου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του «Αντώνης Παπαδόπουλος» σήμερα το μεσημέρι, με αντικείμενο την παρουσίαση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας. Παρόντες, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Πουλλαΐδης, ο επικεφαλής του τμήματος κ. Leif Nilssen, ο Διευθυντής Γυναικείου Ποδοσφαίρου κ. Φοίβος Βραχίμης και η προπονήτρια της ομάδας Κυριακή Ηλία.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, καλωσορίζοντας το γυναικείο τμήμα, ανέφερε:

«Είμαστε σήμερα, στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε την λειτουργία τμήματος γυναικείου ποδοσφαίρου της Ανόρθωσης. Έχει επιτευχθεί συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Αμμοχώστου και η ομάδα θα αγωνίζεται στο Παγκύπριο Γυναικείο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ως Ανόρθωσις ΑΕ Αμμοχώστου.

Η παρουσία της Ανόρθωσης και στο γυναικείο ποδόσφαιρο, εντάσσεται στα πλαίσια του οράματος της διοίκησης, να υπάρχει παρουσία του Συλλόγου μας σε όσο το δυνατόν περισσότερα αθλήματα. Φτάνει, να εξασφαλίζεται η αξιοπρεπής και πρωταγωνιστική παρουσία του Σωματείου μας στις αντίστοιχες διοργανώσεις.

Παράλληλα, ήταν μεγάλη επιθυμία μας, η Ανόρθωσις Αμμοχώστου να έχει αθλητικό τμήμα που να εδρεύει στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Αυτή την στιγμή, η Ανόρθωσις έχει τμήματα που προσωρινά εδρεύουν σε Λάρνακα, Λεμεσό και Λευκωσία. Επιτέλους, αποκτούμε και ένα τμήμα το οποίο θα εδρεύει στον φυσικό μας χώρο, την επαρχία της Αμμοχώστου.

Τέλος, μετά την γυναικεία πετόσφαιρα, ενισχύουμε περαιτέρω την γυναικεία εκπροσώπηση της Ανόρθωσης στον αθλητισμό. Το γυναικείο ποδόσφαιρο, καθίσταται διεθνώς ολοένα και πιο ελκυστικό τα τελευταία χρόνια και η Κύπρος δεν μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Φιλοδοξούμε, σε μια δυναμική και πρωταγωνιστική παρουσία των αθλητριών μας, οι οποίες – φέροντας τις στολές με τον φοίνικα – να σέβονται πάντα τις αρχές, αξίες και τα ιδανικά που διαπνέουν τον Σύλλογό μας.

Η Ανόρθωσις, θα παρέχει στην γυναικεία ομάδα κάθε δυνατή υποστήριξη σε οργανωτικό και διοικητικό επίπεδο μέσα από την εμπειρία που διαθέτει από τα υπόλοιπα της τμήματα. Καλώ τον κόσμο της Ανόρθωσης, να στηρίξει με θέρμη και μαζικότητα τη νέα και καθαρή αυτή προσπάθεια, να σταθεί δίπλα και σε αυτό το τμήμα της Ανόρθωσης και να συμπαρασταθεί στα κορίτσια μας με κάθε μέσο.»

Παρακολουθήστε πιο κάτω το βίντεο της διάσκεψης:

Σχετικά Νέα