Άνετη πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου (φιλμάκι)

Άνετη πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου (φιλμάκι)

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Κύπρου πανηγύρισε απόψε η ομάδα μας, έχοντας ένα άνετο πέρασμα απέναντι στην Ελπίδα Ξυλοφάγου.

Η Ανόρθωσις ήταν καλύτερη καθόλη την διάρκεια του αγώνα ενώ απέδωσε και όμορφο ποδόσφαιρο, ικανοποιώντας του περίπου 1500 φίλους της που βρέθηκαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Έξι γκολ σημείωσε ο Ευθύμιος Κουλούρης, δύο ο Ανδρέας Αβραάμ και ένα ο Τόνι Κάλβο που ήταν για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή και αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα στην επανάληψη.

Μόλις στο 11ο λεπτό το γκολ που πέτυχε ο Αβραάμ ακυρώθηκε ως οφσάιτ, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίχτης άνοιξε το σκορ, μετά από ασίστ του Μαρκή σε γύρισμα του Κουλούρη. Οκτώ λεπτά αργότερα ο αρχηγός Χρίστος Μαραγκός ανετράπη εντός περιοχής και κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουλούρης για το 2-0.

Στο 25′ ο Κουλούρης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, μετά από γύρισμα του Ανδρέα Μακρή. Φοβερό σουτ από τον Μαραγκό στο 30′, κατέληξε στη συμβολή των δοκών. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η ομάδα μας κέρδισε φάουλ σε ανατροπή του Μακρή λίγο έξω από την περιοχή, με τον Αβραάμ να εκτελεί απ’ ευθείας για το 4-0. Νέο δοκάρι στο 37ο λεπτό, αυτή τη φορά από τον Κουλούρη, μετά από όμορφη σέντρα του Νούχου από αριστερά και γυριστή κεφαλιά του Ελλαδίτη.

Ο κ. Πάους προέβη σε δύο αλλαγές στην ανάπαυλα. Τη θέση του Αβραάμ πήρε ο Κυριάκου και ο Κωνσταντίνου πέρασε στον αγώνα αντί του Νούχου.

Στο 50′, ο Κουλούρης έφτασε στο χατ-τρικ, μετά την ασίστ του Μακρή και πάλι. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά, μέχρι το 68ο λεπτό. Τότε ήταν που το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο, προκειμένου να περάσει στον αγώνα ο Τόνι Κάλβο αντί του Μακρή.

Στο τρίλεπτο 73-76, ο Κουλούρης πέτυχε δύο γκολ, το πρώτο με σουτ και το δεύτερο με το κεφάλι, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 7-0. Ενώ το χρονόμετρο σημάδευε το 80′, ο Σβεσχλέν έκανε μια ατομική ενέργεια από την αριστερή πλευρά, σέρβιρε στην περιοχή, η μπάλα μετά από κόντρα κατέληξε στον Κάλβο, ο οποίος έκανε ανάποδο ψαλίδι για το 8-0.

Στο 87ο λεπτό, ο Κουλούρης είπε την τελευταία λέξη αφού εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Κάλβο για το 9-0.

Ανόρθωσις (Άντρε Πάους): Τέκια, Σβεσχλέν, Οικονόμου, Γκάμπριελ, Νούχου (46′ Κωνσταντίνου), Μαϊσουράτζε, Μαραγκός, Αμπουρτζάνια, Αβραάμ (46′ Κυριάκου), Μακρής (68′ Κάλβο), Κουλούρης

Δείτε πιο κάτω το φιλμάκι από την παρακάμερα του Anomedia, η οποία περιλαμβάνει και τα γκολ της αναμέτρησης

Σχετικά Νέα