Το Έπαθλο Carlsberg Αυγούστου και Σεπτεμβρίου στον Εντλοβού

Το Έπαθλο Carlsberg Αυγούστου και Σεπτεμβρίου στον Εντλοβού

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ντίνο Εντλοβού, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2015, στο Έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg.

Για αυτή του την επιτυχία, η φίλαθλος εταιρεία Carlsberg, θα βραβεύσει τον ποδοσφαιριστή μας με την «Ανώτατη Τιμητική Διάκριση» του θεσμού, ενώ ταυτόχρονα θα συνεισφέρει το ποσό των χιλίων ευρώ σε εγκεκριμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα υποδείξει ο Ντίνο.

Σημειώνουμε ότι και την δεύτερη θέση στην εν λόγω ψηφοφορία των Αθλητικών Συντακτών, πήρε ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης και πιο συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Γιαν Κόπριβετς.

Συγχαίρουμε τους ποδοσφαιριστές μας για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να αγωνίζονται για την επίτευξη των στόχων της αγαπημένης μας ομάδας.

Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες εκφράζουμε και προς την φίλαθλο εταιρεία Carlsberg που για 44 χρόνια μέσω του θεσμού του Επάθλου, επιβραβεύει το Ήθος και την Αρετή, καλλιεργεί την ευγενή άμιλλα μεταξύ των ποδοσφαιριστών και συμβάλλει στην εμπέδωση του τίμιου παιχνιδιού στους αγωνιστικούς χώρους.

Σχετικά Νέα