Ισοπαλία στο ντέρμπι του ΓΣΠ

Ισοπαλία στο ντέρμπι του ΓΣΠ

Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Ομόνοια και Ανόρθωσις, στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής, στο ΓΣΠ. Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς, με τη δική μας να παραμένει επικεφαλής στον βαθμολογικό πίνακα, έστω κι αν ενδέχεται να αποκτήσει εκ νέου συγκατοίκους, αναλόγως των αποτελεσμάτων της Κυριακής και Δευτέρας.

Στα του αγώνα, το θέαμα ήταν μάλλον μέτριο, με την Ομόνοια να είναι γενικά πιο απαιτητική και την Ανόρθωση να ψάχνει να κάνει τη ζημιά στην κόντρα επίθεση. Στο πρώτο μέρος η αντίπαλος ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα βάζοντας αρκετή πίεση, με την ομάδα μας σταδιακά να καταφέρνει να προσαρμόζεται και να ελέγχει το παιχνίδι μέχρι την ανάπαυλα. Ευκαιρίες υπήρξαν εκατέρωθεν, ωστόσο δεν άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη η Ομόνοια βελτιώθηκε και έφτιαξε μερικές προϋποθέσεις για να βάλει κάποιο γκολ. Συνάντησε ωστόσο ένα εξαιρετικό Κόπριβετς, ο οποίος κράτησε απαραβίαστη την εστία του για άλλο ένα παιχνίδι. Σημειωτέον ότι ο Σλοβένος δέχτηκε μόλις ένα γκολ σε τέσσερις αγώνες.

Προφανώς η ισοπαλία δεν αφήνει κανένα ικανοποιημένο, ωστόσο δεν παραβλέπουμε το γεγονός ότι ήρθε μέσα σε μια δύσκολη έδρα με ένα πολύ καλό αντίπαλο. Ανεβήκαμε στους 10 βαθμούς και στόχος είναι η επάνοδος στις νίκες, στον αγώνα της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου, με τη Δόξα, στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Δυο χιλιάδες διακόσιοι Ανορθωσιάτες ακολούθησαν την ομάδα στο ΓΣΠ, δημιουργώντας και πάλι μια θερμή ατμόσφαιρα για τους ποδοσφαιριστές μας, μέσα σε απόλυτα αθλητοπρεπή πλαίσια.

Ανόρθωσις (Άντρε Πάους): Κόπριβετς, Χόλγκερσον, Λαΐφης, Μόουρα, Νούχου, Βίκτορ (84′ Μαϊσουράτζε), Πελέ, Μαρτίνες (72′ Αμπουρτζάνια), Αβραάμ, Μακρής (72′ Ορλάντι), Ντλοβού.

Κίτρινες: Νούχου, Βίκτορ.

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Posted by Anorthosis Famagusta – Official on Saturday, September 19, 2015

Σχετικά Νέα