Επανεκλογή Χαράλαμπου Μανώλη στην προεδρία

Επανεκλογή Χαράλαμπου Μανώλη στην προεδρία

Ο κ. Χαράλαμπος Μανώλη επανεξελέγη στην προεδρία της εταιρείας, κατά τη σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Χρήστος Πουλλαΐδης πήρε το λόγο και κάλεσε τον κ. Μανώλη να παραμείνει στην προεδρία:

«Όπως γνωρίζετε, η παραίτηση του κ. Χαράλαμπου Μανώλη από την προεδρία της εταιρείας ήταν προϊόν της δικής μου παραίνεσης και πίεσης, προκειμένου να διεκδικήσει την προεδρία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Μπορεί η ανάληψη της προεδρίας να μην έγινε κατορθωτή, ωστόσο το έργο που παρήγαγε ο κ. Μανώλη με τους συνεργάτες του κατά την προεκλογική περίοδο, αποτελεί σταθμό στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια προεργασία, τόσο συγκεκριμένη μελέτη με στόχους εφικτούς και ρεαλιστικούς. Είμαι βέβαιος, πως αν ο πρόεδρος της ΚΟΠ αξιοποιήσει αυτή την εργασία, το ποδόσφαιρο μόνο θα ωφεληθεί.

Είναι βλέποντας τα προαναφερθέντα και αναγνωρίζοντας τα οργανωτικά και διοικητικά χαρίσματα του κ. Μανώλη, απαραίτητα στο τριετές πλάνο που βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη, αλλά ταυτόχρονα παραμένοντας πιστός στη θέση μου για διοικητική σταθερότητα ως έναν από τους πυλώνες της επιτυχίας του πλάνου, που εμμένω και επιμένω στη θέση μου ότι ο κ. Μανώλη πρέπει να παραμείνει στην προεδρία. Αυτή τη θέση, ασπάζονται όλα τα μέλη του ΔΣ της εταιρείας.

Γνωρίζοντας την αγάπη που έχει ο κ. Μανώλη για την Ανόρθωση τον καλώ όπως αποδεχθεί να αναλάβει εκ νέου πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και ευελπιστώ ότι η παρούσα πρόταση αντικατοπτρίζει και την θέληση της πολυψήφιας των μετοχών της εταιρείας και παρακαλώ όπως την υπερψηφίσουν.»

Ο κ. Χαράλαμπος Μανώλη δήλωσε ότι αποδέχεται την πρόταση του κ. Πουλλαΐδη, νοουμένου ότι όλοι οι παριστάμενοι αποδέχονται και δεν υπάρχει οποιαδήποτε ένσταση.

Εκ μέρους των παρισταμένων, ομόφωνα εγκρίθηκε η επανεκλογή του κ. Χαράλαμπου Μανώλη.

Σχετικά Νέα