Υποστήριξη υποψηφιότητας Χαράλαμπου Μανώλη

Βιβλίο Ιστορίας Συλλόγου

Σε χθεσινοβραδυνή (6 Ιουλίου 2015) του Συνεδρία, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, απεφάσισε ομόφωνα όπως υποστηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Χαράλαμπου Μανώλη για την προεδρία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Θεωρούμε ότι, ο συγκεκριμένος υποψήφιος, εκφράζει κατ’ απόλυτο τρόπο τις αρχές και αξίες που διέπουν την ύπαρξη και λειτουργία του Συλλόγου μας ενώ ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά του κ.Μανώλη πιστεύουμε ότι μπορούν να καταστήσουν τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα ως νικηφόρο.

Πιστοί στις διακηρύξεις, τις προφορικές και γραπτές δεσμεύσεις μας απέναντι στους Ανορθωσιάτες αλλά και στο κυπριακό φίλαθλο κοινό γενικότερα, επιδιώκουμε τη μεγάλη αλλαγή στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Τη δημιουργία δεδομένων τέτοιων, που να φέρουν την απαιτούμενη από όλους διαφάνεια, αξιοκρατία, χρηστή διοίκηση και τον επιδιωκόμενο επαγγελματισμό.

Καλούμε και τα υπόλοιπα Σωματεία να συστρατευτούν με τον υποψήφιο κ. Χαράλαμπο Μανώλη και να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο για το κυπριακό ποδόσφαιρο.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ

Σχετικά Νέα