Αναχώρηση για Πολωνία

Για την Πολωνία και την πόλη Οπαλένιτσα αναχωρεί αυτή την ώρα, η αποστολή της ομάδας μας. Με ενδιάμεσο σταθμό την Βαρσοβία, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα βρεθούν το πρωί στο προπονητικό κέντρο Ρέμες, όπου θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος κύκλος προετοιμασίας της Ανόρθωσης.

Η αποστολή αποτελείται από τους Βέγκα, Μούρα, Μαραγκό, Κάλβο, Αμπουρτζάνια, Χόλγκερσον, Τζανακάκη, Βίκτορ, Οικονόμου, Κωνσταντίνου, Αβραάμ, Μακρή, Λαΐφη, Ανδρέου, Κυριάκου, Χατζηπασχάλη, Τέκια, Κόπριβετς και Σβέσχλεν. Μέσω Αθηνών, έχουν ήδη ταξιδεύσει για Πολωνία οι Νούχου, Μαϊσουράτζε και Ντλοβού.

Της αποστολής ηγείται ο προπονητής κ. Πάους, συνοδευόμενος από τον βοηθό του Σίμο Ταραπολούζη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Αριάν Μπεκιάι και τον γυμναστή Γιώργο Γεωργίου. Μαζί τους ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας Ευάγγελος Νικολάου και οι μασέρ Πλάμεν Πανόφ και Τζιόρταν Στογιάνοφ.

Η Ανόρθωσις θα παραμείνει στην Πολωνία μέχρι και τις 9 Αυγούστου, όπου θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, αρχής γενομένης από το απόγευμα της Κυριακής (19:00 ώρα Κύπρου) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Σχετικά Νέα