Ημερίδες ταλέντου από τους Ολλανδούς προπονητές του κλιμακίου Λεμεσού

Ημερίδες ταλέντου από τους Ολλανδούς προπονητές του κλιμακίου Λεμεσού

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, Κλιμάκιο Λεμεσού, ανακοινώνουν ότι από την Τετάρτη 10 μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουνίου, θα διεξαχθούν Ημερίδες Ταλέντου (talent days) στο γήπεδο της Δόξας Κάτω Πολεμιδιών. Οι ημερίδες αφορούν παιδιά γεννηθέντα από το 2002 μέχρι το 2004.

Για τους 2003/04 οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στις 16:30 ενώ στις 17:00 θα έχουμε έναρξη του προγράμματος της ίδιας ηλικίας στο γήπεδο.

Στις 17:30 θα αρχίσουν οι εγγραφές για τους 2002 των οποίων το πρόγραμμα στο γήπεδο θα ξεκινήσει στις 18:00.

Τις προπονήσεις θα πραγματοποιήσουν οι τρεις νεοπροσληφθέντες Ολλανδοί προπονητές, οι οποίοι θα στελεχώσουν το Κλιμάκιο Λεμεσού, στα πλαίσια του πιλοτικού προγράμματος που εξαγγέλθηκε πρόσφατα από τη διοίκηση. Πρόκειται για τους Jamory Leysner, Erik Smakman και Marcel Buys.

Jamory Leysner

Ο Jamory Leysner έχει εργαστεί στις FC Volendam, Almere City FC, FC Utrecht, SV Huizen, Colorado Rapids and FC Twente ως μέλος της προπονητικής ομάδας των ακαδημιών, επικεφαλής προπονητής των ακαδημιών και τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών τους.

Διαθέτει πτυχίο στο «Sports Management and Business» καθώς επίσης και δίπλωμα UEFA Pro.

Μαζί μας, θα λειτουργήσει ως επικεφαλής προπονητής για τις ομάδες 2002 και 2003/4 και συντονιστής προπονητών του ολλανδικού προγράμματος προπονήσεων.

Erik Smakman

Ο Erik Smakman αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Άγιαξ από τα 11 μέχρι τα 18 του. Διετέλεσε προπονητής ακαδημιών και υπήρξε βοηθός του Jamory Leysner για δυο χρόνια. Από το 2008 υπήρξε σκάουτερ σε επαγγελματικό επίπεδο για αρκετές ομάδες όπως ο Άγιαξ και η Τβέντε. Από τον Οκτώβριο του 2014, εργαζόταν ως σύμβουλος ποδοσφαιριστών σε θέματα μετεγγραφών.

Στην Ανόρθωση, τα καθήκοντά του θα είναι βοηθού προπονητή του Jamory Leysner και θα είναι υπεύθυνος για το σκάουτινγκ  νεαρών ταλέντων και τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων με τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην Κύπρο. Λόγω της επαγγελματικής του καριέρας ως σκάουτερ, διαθέτει απ’ ευθείας πρόσβαση στις μεγαλύτερες ακαδημίες στην Ολλανδία και αλλού στην Ευρώπη.

Θα είναι επίσης υπεύθυνος για το πρόγραμμα ανταλλαγής ταλέντων ανάμεσα στην Ανόρθωση και άλλες ακαδημίες στην Ευρώπη.

Marcel Buys (Γυμναστής και Φυσιοθεραπευτής)

Ο Marcel Buys έχει ολοκληρώσει το πτυχίο του στην Αθλητική Θεραπεία, αποκατάσταση τραυματισμών, φυσιοθεραπεία και Φυσική Αγωγή για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Έχει εργαστεί σε αυτό τον ρόλο στην επαγγελματική ομάδα Almere City και τον Ολλανδικό Σύλλογο της Eredevisie N.E.C. FC.

Δούλεψε στο Αθλητικό Ιατρικό Κέντρο της Αλμερίας με ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου, ετοιμάζοντάς τους για την ποδοσφαιρική χρονιά ή βοηθώντας να επανέλθουν από τραυματισμούς, όπως ο Damian van Bruggen ( Ajax FC), Oussama Assaidi  ( Liverpool FC) κ.α.

Θα είναι υπεύθυνος για την εκγύμναση, την προπόνηση συντονισμού και την πνευματική και φυσική υγεία των νεαρών μας ποδοσφαιριστών.

akadimies-lemesou2

Σχετικά Νέα