Ανακοίνωση σχετικά με προτάσεις για μετεγγραφές

Βίντεο από τα εγκαίνια των γραφείων

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο, ότι οποιαδήποτε πρόταση προς την ομάδα μας για συνεργασία με ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να αποστέλλεται γραπτώς στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Τέτοιες προτάσεις, θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται από βιογραφικό σημείωμα του προτεινόμενου ποδοσφαιριστή καθώς και από γραπτή δήλωση (mandate) του ποδοσφαιριστή, ο οποίος να εξουσιοδοτεί τον συγκεκριμένο ατζέντη να διαπραγματευτεί τη μετεγγραφή του στην Ανόρθωση.

Προτάσεις που θα αποστέλνονται χωρίς τα πιο πάνω ή που δεν θα ακολουθούν τη συγκεκριμένη διαδικασία, θα τυγχάνουν διαχείρισης κατά τη διακριτική ευχέρεια της Ανόρθωσης. Σε περίπτωση που η γραπτή εξουσιοδότηση δεν κατατίθεται, θα δίνει την ευκαιρία στην Ανόρθωση – εάν και εφόσον ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή – να διαπραγματευτεί απ’ ευθείας με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή χωρίς καμία υποχρέωση προς τον ατζέντη που έχει αποστείλει την πρόταση.

Όλες οι προτάσεις που υποβάλλονται σύμφωνα με την ανωτέρω διαδικασία, θα τυγχάνουν διαχείρισης όπως προνοεί το εσωτερικό πρωτόκολο μετεγγραφών της Ανόρθωσης και θα αξιολογούνται επί της ουσίας από την τεχνική μας ομάδα.

Σημειώνεται ότι, η παραλαβή προτάσεων δεν εξυπακούει αυτόματα και υποχρεωτικά την απάντηση ή και την διαπραγμάτευση της πρότασης από πλευράς Ανόρθωσης.

Σχετικά Νέα