Τελευταίο εντός έδρας χειροκρότημα…

Τελευταίο εντός έδρας χειροκρότημα…

Αύριο στις 17:00, η ομάδα μας δίνει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για την περίοδο 2014-15. Μια χρονιά που ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες και αντιξοότητες, με τον άνεμο κόντρα και τις συνθήκες καθόλου ευνοϊκές για την προσπάθεια.

Στην πορεία, φάνηκε όμως πως το σύνθημα «Είμαστε η Ανόρθωσις, θα επικρατήσουμε – Η Αμμόχωστος μας περιμένει» είχε βάση και μπορούσε να υλοποιηθεί. Διοικητικά επικρατεί σταθερότητα, στα οικονομικά έγινε σημαντικό νοικοκύρεμα και η ομάδα μέσα στο γήπεδο βγάζει μια εικόνα υγείας, ειλικρινούς προσπάθειας και θέλησης για τη νίκη.

Εξακολουθούμε να είμαστε σε τροχιά διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, έστω κι αν δεν περνά αποκλειστικά από το δικό μας χέρι. Οφείλουμε ωστόσο να κάνουμε το καθήκον μας, να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στις αναμετρήσεις μας και να κάνουμε ταμείο στο τέλος, όπως είχαμε εξ αρχής δηλώσει.

Θεωρούμε πως η Ανόρθωσις αξίζει την παρουσία μας στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι. Οφείλουμε να γεμίσουμε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» για μια ύστατη φορά στη φετινή χρονιά. Να απευθύνουμε το  θερμό χειροκρότημα σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, τεχνικό διευθυντή αλλά και να δώσουμε μια τελευταία ηθική αλλά και ουσιαστική οικονομική ανάσα στη διοίκηση, που φορτώθηκε εσχάτως ένα ακόμα οικονομικό βάρος του παρελθόντος.

Αυτή την προσπάθεια την ξεκινήσαμε όλοι μαζί και όλοι μαζί θα πάμε μέχρι τέλους. Ραντεβού αύριο, στις 17:00, στο Αντώνης Παπαδόπουλος!

Σχετικά Νέα