Ισοπαλία στο «Αμμόχωστος»

Ισοπαλία στο «Αμμόχωστος»

Την ευκαιρία να ανέβει μια θέση στο βαθμολογικό πίνακα έχασε απόψε η ομάδα μας, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τον Ερμή, στο Στάδιο Αμμόχωστος – Επιστροφή.

Το σκορ στον αγώνα άνοιξε μόλις στο 13′, αφού ένα λεπτό προηγουμένως ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε άγγιγμα του Μαΐσουράτζε στον Ονίλο. Ο τελευταίος ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Καμίνσκι να πέφτει σωστά αλλά να μην μπορεί να αποσοβήσει το 1-0. Στη συνέχεια οι δυο ομάδες έψαξαν το γκολ σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με την Ανόρθωση να ζητά παράβαση στο πάτημα αμυντικού του Ερμή πάνω στον Εντέ, εντός περιοχής.

Νωρίς στην επανάληψη, ο Γκονζάλβες σκόραρε, ωστόσο ο βοηθός διαιτητής τον είδε σε θέση οφσάιτ και ακύρωσε το τέρμα. Δεν έγινε το ίδιο όμως στο 52′, όταν ο Τζέισον Δημητρίου κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμά του εντός περιοχής. Το μετέτρεψε σε γκολ ο Γκονζάλβες που συνέχισε το σερί σκοραρίσματος για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι. Ακολούθως η Ανόρθωση βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο μέρος έψαξε το νικητήριο, έφτιαξε και έχασε αρκετές ευκαιρίες, δυστυχώς όμως το γκολ δεν ήρθε ποτέ.

Η ισοπαλία είναι σίγουρα οδυνηρή για μας, αφού ήρθε σε μια χρονική στιγμή που η ομάδα είχε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα, έστω κι αν στον τελευταίο αγώνα δεν κατορθώσαμε να κερδίσουμε. Τώρα, απαιτείται άμεσα ανασύνταξη και προσπάθεια να επανέλθουμε στις επιτυχίες, σε ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στη Λευκωσία, απέναντι στην Ομόνοια.

Ανόρθωσις (Άντρε Πάους): Καμίνσκι, Χόλγκερσον, Μάκος, Δημητρίου, Αβραάμ, Μαϊσουράτζε (87′ Κυριάκου), Αμπουρτζάνια (87′ Μαραγκός), Εντέ, Μακρής, Κάλβο (71′ Γκαρσία), Γκονζάλβες

Κίτρινες: Μάκος (6η – χάνει το επόμενο παιχνίδι)

Σχετικά Νέα