Επώδυνη ήττα στο ΓΣΠ

Επώδυνη ήττα στο ΓΣΠ

Την ήττα με 2-1 από την Ομόνοια γνώρισε η ομάδα μας στο ΓΣΠ, με αποτέλεσμα οι ελπίδες για πρόκριση στα ευρωπαϊκά κύπελλα να μειώνονται αισθητά, αφού αυξήθηκε η διαφορά από τις προπορευόμενες ομάδες.

Η Ανόρθωσις μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχασε αξιόλογη ευκαιρία με τον Αβραάμ, δεν της καταλογίστηκε πέναλτι και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα στο 15′. Ο Φοφανά είχε μείνει αμαρκάριστος εκτός περιοχής, έπιασε το δυνατό σουτ και ο Καμίνσκι δεν είχε περιθώρια αντίδρασης εκεί που πήγε η μπάλα.

Στη συνέχεια η Μεγάλη Κυρία βγήκε ξανά μπροστά και κατάφερε να ισοφαρίσει σχετικά νωρίς, στο 23ο λεπτό. Ο Γκονζάλβες είδε τον Μακρή καλά τοποθετημένο, του πέρασε την κάθετη μπαλιά και ο νεαρός άσσος έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα με ψύχραιμο πλασέ στη γωνία.

Το τέρμα δεν λειτούργησε ευεργετικά για την ομάδα μας που έκανε αρκετά λάθη. Ένα από αυτά πληρώσαμε στο 35′ όταν από αμυντική αδράνεια ο Κιρμ βρέθηκε σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση, για να κάνει το 2-1 από το ύψος της μικρής μας περιοχής.

Το ημίχρονο έκλεισε με μια κραυγαλέα ευκαιρία του Γκονζάλβες που έπιασε την κεφαλιά σε κενή εστία αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Στην επανάληψη δεν παρουσιάσαμε βελτίωση στην απόδοσή μας, παρά ταύτα φτιάξαμε και χάσαμε τουλάχιστον 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες τουλάχιστον για την ισοφάριση.

Με την ήττα, μείναμε στους 49 βαθμούς ενώ η Ομόνοια ξέφυγε στους 53. Η υπόθεση «Ευρώπη» πλέον δεν περνά αποκλειστικά από τα πόδια μας, έχουμε ωστόσο την υποχρέωση να παλέψουμε για τις νίκες στα άλλα δυο παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος.

Ανόρθωσις (Άντρε Πάους): Καμίνσκι, Χόλγκερσον, Άντιτς, Δημητρίου, Νούχου, Μαραγκός (63′ Ανδρέου), Αμπουρτζάνια, Εντέ (88′ Κυριάκου), Αβραάμ (76′ Ιακοβένκο), Μακρής, Γκονζάλβες.

Κίτρινες: Νούχου, Μαραγκός, Χόλγκερσον, Δημητρίου, Αμπουρτζάνια

Σχετικά Νέα