Αυλαία στο «Παπαδόπουλος» με νέα τριάρα (φωτογραφίες)

Αυλαία στο «Παπαδόπουλος» με νέα τριάρα (φωτογραφίες)

Φιλοδωρώντας με τρία γκολ τον Απόλλωνα, έριξε αυλαία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Μεγάλη Κυρία, αφού ολοκληρώθηκαν οι εντός έδρας παρουσίες μας για το 2014-15.

Η Ανόρθωσις δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο, αφού αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην αναχαίτιση της ανάπτυξης των αντιπάλων. Γρήγορα όμως οι ποδοσφαιριστές μας προσαρμόστηκαν στις συνθήκες του αγώνα, με το ημίχρονο να κλείνει χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη η Ανόρθωσις μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 52ο λεπτό, άνοιξε το σκορ. Ήταν η μπαλιά του Νούχου από αριστερά που βρήκε τον Γκονζάλβες να εφορμά στην περιοχή και να πλασάρει ψύχραιμα τον Βάλε για το 1-0.

Παρά την πίεση που φυσιολογικά έβαλε ο αντίπαλος και την προσωρινή ισοφάριση στο 68′, η ομάδα μας είχε απάντηση και μάλιστα εις διπλούν! Αρχικά με τον Μάκο να σκοράρει το πρώτο του φετινό γκολ, μετά από όμορφη ενέργεια του Εντέ και απομάκρυνση των αμυντικών των κυανολεύκων της Λεμεσού. Σειρά να δημιουργήσει πήρε στη συνέχεια ο Παναγιώτης Κωνσταντίνου, βρίσκοντας με έξυπνη κάθετη πάσα τον Μακρή εντός περιοχής. Με διπλή προσπάθεια, ο νεαρός Κύπριος διεθνής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Ανόρθωσις (Άντρε Πάους): Καμίνσκι, Δημητρίου, Νούχου (Αβραάμ), Οικονόμου, Άντιτς, Μαϊσουράτζε, Μάκος, Ανδρέου (67′ Κωνσταντίνου Π.), Εντέ, Μακρής, Ίσμα (82′ Μαραγκός).

Δείτε πιο κάτω το φωτορεπορτάζ του αγώνα, μέσα από τη σελίδα μας στο facebook

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ

Posted by Anorthosis Famagusta – Official on Saturday, May 16, 2015

Σχετικά Νέα