Οι θρύλοι επιστρέφουν τη Δευτέρα του Πάσχα!

Οι θρύλοι επιστρέφουν τη Δευτέρα του Πάσχα!

Επιστροφή στο γήπεδο για μεγάλους θρύλους της Ανόρθωσης, που άφησαν εποχή αγωνιζόμενοι με τα χρώματα της Μεγάλης Κυρίας. Αυτή τη φορά βέβαια δεν θα πατήσουν… γρασίδι αλλά παρκέ, αφού θα βρεθούν αντιμέτωποι με την φουτσαλική μας ομάδα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα του Πάσχα, στις 19:30, στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο, στη Λάρνακα.

Τιμούρ Κετσπάγια, Άντρος Παναγιώτου, Φοίβος Βραχίμης, Μιχάλης Παμπόρης, Κώστας Φώτη, Πανίκος Πούννας, Κόκος Παναγή, Βάσος Μιχαήλ (Τσαγγάρης), Γιάννης Καραγιάννης, Σταύρος Φουκκαρής, Λουκάς Λουκά, Χρίστος Κοτσώνης και Σπύρος Καστάνας θα… «κονταροχτυπηθούν» σ’ ένα τουρνουά επίδειξης με τους φουτσαλιστές μας.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται ένος τέτοιου τύπου τουρνουά, το οποίο φιλοδοξούμε να γίνει θεσμός στην Ανόρθωση. Οι παλαίμαχοι θα χωριστούν σε δυο ομάδες οι οποίες θα τα πουν μεταξύ τους σε πεντάλεπτη αναμέτρηση ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τους φουτσαλιστές. Οι νικητές κάθε αγώνα, θα αναμετρηθούν στον τελικό.

Το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 20:00, με τις εισόδους να ανοίγουν στις 19:30. Η τιμή εισιτηρίου έχει καθοριστεί στα €10 για τους ενήλικες και €5 για μαθητές ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν. Με κάθε εισιτήριο (κανονικό ή μαθητικό) θα δίνεται δώρο και μια αναμνηστική φανέλα ενώ θα γίνει και κλήρωση μεταξύ των ημιτελικών και τελικού με πλούσια δώρα.

Οι θρύλοι μας περιμένουν!

Σχετικά Νέα