Η επιστροφή των θρύλων (φωτογραφίες)

Η επιστροφή των θρύλων (φωτογραφίες)

Την ευκαιρία να ξαναδούν από κοντά μερικούς από τους θρύλους της σύγχρονης ποδοσφαιρικής ιστορίας της Ανόρθωσης, είχαν όσοι φίλοι της Μεγάλης Κυρίας βρέθηκαν στο Κίτιον το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα.

Σε μια σεμνή εκδήλωση που κράτησε σχεδόν δυο ώρες, οι Ανορθωσιάτες που κατέκλυσαν το στάδιο χειροκρότησαν τους φουτσαλιστές μας και αποθέωσαν τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ποδοσφαιρικής ομάδας μας, οι οποίοι έδειξαν πως κρατούν γερά ακόμα, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους… αυτή την φορά στο παρκέ.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι Μιχάλης Παμπόρης, Κόκος Παναγή, Γιάννης Καραγιάννης, Πανίκος Ππούννας Κώστας Φώτη, Τιμούρ Κετσπάγια, Λουκάς Λουκά, Χρίστος Κοτσώνη, Σπύρος Καστάνας, Άντρος Παναγιώτου και Φοίβος Βραχίμης όπως και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας φούτσαλ του Συλλόγου μας. Μας χάρισαν περίτεχνες ενέργειες, πανέμορφα τέρματα, φοβερές αποκρούσεις αλλά και… στιγμές γέλιου με τα αλληλοπειράγματά τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που μας χάρισαν άλλη μια υπέροχη βραδιά, τις Αρσινόες της Ανόρθωσης που υπάγονται στη σχολή χορού Φήμη και την Αιμιλία Σαλούτα για τις όμορφες χορογραφίες, τους εθελοντές που εργάστηκαν για την εκδήλωση, όπως και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στο κλειστό και συμμετείχε στην προσπάθεια, η οποία θέλουμε να καταστεί θεσμός για την Ανόρθωση.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ:

Σχετικά Νέα