Στο ίδιο έργο θεατές αλλά…

Βίντεο από τα εγκαίνια των γραφείων

Για ακόμα ένα πρωινό, το φίλαθλο κοινό της Κύπρου ξυπνά συγκλονισμένο από είδηση που έχει να κάνει με τρομοκρατική επίθεση κατά μέλους του ΣΔΚ, κατά του ίδιου του ποδοσφαίρου.

Δυστυχώς, αυτή η εγκληματική συνήθεια, φαίνεται να παίρνει ανεξέλεγκτες και ανησυχητικές διαστάσεις. Οι νοσηρές αυτές ενέργειες μας εκθέτουν διεθνώς ως χώρα.

Καλούμε  όλους τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους. Να εργαστούν τόσο προς την κατεύθυνση της εξιχνίασης των υποθέσεων που αφορούν επιθέσεις κατά διαιτητών, όσο και προς την κατεύθυνση πραγματικής εξυγίανσης του αθλήματος.

Εκφράζουμε ξανά, την στήριξή μας προς τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου και τις οικογένειές τους, τους καλούμε να συνεχίσουν ανεπηρέαστοι το έργο τους και τους διαβεβαιώνουμε πως η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Ως Ανόρθωσις Αμμοχώστου, εργαζόμαστε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ένα ποδόσφαιρο καθαρό, υγιές, απαλλαγμένο από την τρομοκρατία, τη βία και την προκατάληψη. Από αύριο θα αναλάβουμε πρωτοβουλία με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, ΣΔΚ, ΠΑΣΠ, ΚΟΠ, Σωματεία, για ενέργειες, δράσεις και αποφάσεις ώστε να ληφθούν πλέον αποφασιστικά μέτρα τελεσίδικης εξυγίανσης του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Σχετικά Νέα