Συνεργασία Ακαδημιών με American Academy Λεμεσού/Πάφου

Συνεργασία Ακαδημιών με American Academy Λεμεσού/Πάφου

Διάσκεψη Τύπου παρέθεσαν σήμερα το πρωί από κοινού το American Academy Λεμεσού/Πάφου και η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, στις εγκαταστάσεις της Σχολής στη Λεμεσό. Θέμα της διάσκεψης, η μεταξύ μας συνεργασία σε επίπεδο Ακαδημιών. Παρόντες ήταν οι διευθυντές της Ελληνικής και Αγγλικής Σχολής Κώστας Κανάκης και Αντρέας Ευσταθίου, ο Γενικός Διευθυντής Κώστας Παναγιώτου και ο ιδιοκτήτης του American Academy Λεμεσού/Πάφου Γιώργος Παρτζίλης ενώ από την Ανόρθωση ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Χαράλαμπος Μανώλη

Όπως ανακοινώθηκε, το American Academy θα προσφέρει στους αθλητές ή στα παιδιά αθλητών της Ανόρθωσης (είτε ποδοσφαίρου, είτε πετόσφαιρας), έκπτωση 25% στα δίδακτρα φοίτησής τους στις σχολές Λεμεσού και Πάφου.

Επιπλέον, δόθηκαν από το American Academy δύο υποτροφίες μαθητών λυκείου στη Λεμεσό και μια για μαθητή γυμνασίου στην Πάφο. Τις υποτροφίες λυκείου έλαβαν οι Γιάννης Ιωαννίδης και Ευρυπίδης Σιαηλής στη Λεμεσό ενώ την υποτροφία γυμνασίου ο Στέλιος Ανδρέου στην Πάφο.

Τέλος, έχει συμφωνηθεί χορηγία του Amercan Academy προς το κλιμάκιο Λεμεσού/Πάφου των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου μας.

Αποτελεί χαρά και τιμή για την Ανόρθωση, να συνεργάζεται μια το American Academy, μια σχολή η οποία έχει αφήσει το στίγμα της στην κυπριακή Παιδεία, διαμορφώνοντας τόσο άριστους μαθητές, όσο και σωστούς ανθρώπους. Ευελπιστούμε σε μια υγιή και μακροχρόνια συνεργασία, επωφελή και για τα δύο μέρη, αλλά πρωτίστως για τους νεαρούς μαθητές και αθλητές.

Σχετικά Νέα