Λευκή ισοπαλία και ανοιχτοί λογαριασμοί

Λευκή ισοπαλία και ανοιχτοί λογαριασμοί

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Αντώνης Παπαδόπουλος απόψε ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ για τους «8» του Κυπέλλου Κύπρου. Ο αγώνας τα είχε όλα, εκτός από την ουσία, τα γκολ! Οι δυο μονομάχοι συμβιβάστηκαν στη λευκή ισοπαλία, η οποία αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στο Νέο ΓΣΠ, την ερχόμενη Τετάρτη 11 Μαρτίου (17:30).

Ο Άντρε Πάους δεν παρέταξε την ομάδα με πολλές αλλαγές σε σχέση με την τελευταία μας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Μοναδική διαφοροποίηση ήταν η επαναφορά του Λαΐφη στα μπακ δίπλα στον Χόγλκερσον. Δημητρίου και Νούχου τους πλαισίωναν ενώ ο Καμίνκσι ήταν κάτω από τα γκολπόστ. Ο Μάκος μεταφέρθηκε στη μεσαία γραμμή, δίπλα στον Μαϊσουράτζε και πίσω από τον Αμπουρτζάνια. Στην επιθετική γραμμή, είχαμε τους Εντέ, Κυριάκου και Γκονζάλβες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι το πρώτο δεκαπεντάλεπτο, φτιάχνοντας μάλιστα και προϋποθέσεις για γκολ. Απ’ εκεί και πέρα ωστόσο, για 75 λεπτά τον έλεγχο του αγώνα είχε καθολικά η Ανόρθωσις που ήταν καλύτερη και έφτανε με σχετική ευκολία στα αντίπαλα καρέ, δημιουργούσε φάσεις, όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Στην κόντρα επίθεση, είχε και το ΑΠΟΕΛ τις ευκαιρίες του, με Καμίνσκι και αμυνόμενους από πλευράς Ανόρθωσης να κρατούν το μηδέν παθητικό, που ήταν και ο πρώτος στόχος της ομάδας μας στον αγώνα.

Η αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε από τα πολλά λάθη, όχι μόνο από πλευράς ποδοσφαιριστών. Σε ένα από αυτά, ο Χόλγκερσον δίχως να κάνει παράβαση δέχτηκε την κίτρινη κάρτα και λόγω του ότι συμπλήρωσε δύο στον θεσμό, χάνει τον επαναληπτικό του ΓΣΠ. Την κίτρινη αντίκρισε ακόμα ο Νούχου μόλις στο 3ο λεπτό καθώς και ο Κυριάκου.

Σχετικά Νέα