Ήττα με 1-0 στο Νέο ΓΣΠ

Ήττα με 1-0 στο Νέο ΓΣΠ

Την ήττα γνώρισε το απόγευμα σήμερα η ομάδα μας στο Νέο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ με 1-0, για την πρεμιέρα των αγώνων κατάταξης.

Ο Άντρε Πάους παρέταξε τον Καμίνσκι κάτω από τα δοκάρια, μπροστά του τους Λαΐφη και Χόλγκερσον, πλαισιωμένους από τους Δημητρίου δεξιά και Νούχου αριστερά. Οι Μάκος και Μαϊσουράτζε αναχαίτιζαν με τον Αμπουρτζάνια να έχει πιο δημιουργικό ρόλο στο κέντρο. Στην επιθετική γραμμή Εντέ και Κάλβο στα άκρα και μπροστά τους ο Γκονζάλβες.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι, ωστόσο γρήγορα η Ανόρθωσις ισορρόπησε το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, οι της Λευκωσίας πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Ρίiσε στο 32′, όταν η σέντρα του εξοστρακίστηκε στο Μαϊσουράτζε, η μπάλα πήρε μια παράξενη τροχιά και κατέληξε στα δίκτυα παρά την προσπάθεια του Καμίνσκι.

Στο ημίχρονο ο κ. Πάους προσπάθησε να βελτιώσει το παιχνίδι μας, αποσύροντας και τον Κάλβο που αισθάνθηκε ενοχλήσεις, ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Μακρή. Η εικόνα της ομάδας ήταν εμφανώς καλύτερη στην επανάληψη, ωστόσο στις ευκαιρίες που φτιάξαμε μας έλειψε το γκολ.

Μοιραία το παιχνίδι τελείωσε στο 1-0, αφού στο μαρκάρισμα εντός περιοχής πάνω στον Λαΐφη, ο κ. Αναστασίου – που προηγουμένως απέβαλε τον Μαϊσουράτζε με ιδιαίτερα αυστηρή δεύτερη κίτρινη – έδειξε «παίζεται». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης κιτρίνισε τους Νούχου και Μάκο, οι οποίοι συμπτωματικά ήταν αμφότεροι στο όριο και χάνουν το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ερμή, όπως και ο Μαϊσουράτζε.

Σχετικά Νέα