Το έπαθλο Carlsberg στον Αντρέα Μακρή (βίντεο & φωτογραφίες)

Το έπαθλο Carlsberg στον Αντρέα Μακρή (βίντεο & φωτογραφίες)

Το έπαθλο «Ήθους, Τέχνης και Αρετής» Carlsberg για το μήνα Ιανουάριο, που διοργανώνει με επιτυχία εδώ και 44 χρόνια η φίλαθλος εταιρεία Carlsberg, κέρδισε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αντρέας Μακρής. Ο Αντρέας, μετρά εννέα τέρματα και δύο ασίστ σε δεκαεννιά εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα, δίχως να έχει παρατηρηθεί με καμιά κίτρινη κάρτα.

Εκ μέρους της Carlsberg, εν τη απουσία του Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων κ. Ανδρέα Σμυρίλλη, την απονομή έκανε ο Διευθυντής Διαφημιστικού Τμήματος της Carlsberg κ. Στέλιος Σμυρίλλης.  Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ο κ. Σμυρίλλης συνεχάρη τον ποδοσφαιριστή για την τιμητική διάκριση ενώ εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του που το έπαθλο κατέληξε σε ένα Κύπριο, νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο Αντρέας, ευχαρίστησε την Carlsberg για τη βράβευση, όπως και τους προπονητές και συμποδοσφαιριστές του, αφού τόνισε ότι είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας. Επέλεξε να δώσει το χρηματικό έπαθλο ύψους €1000 σε ένα ίδρυμα της επαρχίας από την οποία κατάγεται, το ίδρυμα «Η Κιβωτός» στην Πάφο.

Ο διευθυντής του Κέντρου Θεραπειών και Αποκατάστασης ΑμΕΑ «Η Κιβωτός», Μάριος Ιωάννου, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στην Carlsberg και τον Αντρέα Μακρή ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα, με κυριότερο αυτό της στέγασης. Όπως μας τόνισε, η Κιβωτός ενοικιάζει τους χώρους στους οποίους φιλοξενείται, οι οποίοι είναι πεπαλαιωμένοι. Στόχος είναι να εξευρεθεί ιδιόκτητο, ευρύχωρο οίκημα, όπου περισσότερα παιδιά θα μπορούν να τύχουν θεραπείας αλλά και να διανυκτερεύσουν εκεί.

Σχετικά Νέα