Τιμή στον Ανδρέα Χαπούπη (φωτογραφίες)

Τιμή στον Ανδρέα Χαπούπη (φωτογραφίες)

Τα 104 χρόνια ζωής και προσφοράς της στον τόπο και τον άνθρωπο, γιόρτασε η Ανόρθωσις την Παρασκευή, σε μια λαμπρή εκδήλωση στο Ατλάντικα Όασις στη Λεμεσό.

Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Χρήστος Πουλλαΐδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις αναλλοίωτες αρχές και αξίες πάνω στις οποίες ιδρύθηκε ο Σύλλογος το 1911 και που οφείλουμε να υπηρετούμε μέχρι σήμερα. Τόνισε ακόμα την αταλάντευτη προσήλωσή μας στον αντικατοχικό αγώνα, που από το 1974 διεξάγει η Ανόρθωσις σε Κύπρο και εξωτερικό, παραμένοντας φάρος επιστροφής στην Αμμόχωστο και τα άλλα κατεχόμενα εδάφη μας, για τον προσφυγικό κόσμο.

Αποκορύφωμα της βραδιάς, η ανώτατη τιμητική διάκριση του Συλλόγου, που απονεμήθηκε στον Ανδρέα Χαπούπη. Τον πιστό μας φίλαθλο, ο οποίος από 17 ετών έχει απολέσει το φως του, όχι όμως και την αγάπη και το πάθος του για την Ανόρθωση, την πατρίδα και τον κόσμο. Ένας ωραίος Έλληνας, που όχι μόνο ξεπερνά με σθένος τα δικά του προβλήματα, αλλά έταξε σκοπό ζωής να προσφέρει στην κοινωνία και τους ανθρώπους της. Ο κ. Χαπούπης, χάρισε στην Ανόρθωση το βραβείο που έλαβε από την ΟΥΕΦΑ ως φίλαθλος της χρονιάς, το οποίο και θα κοσμεί πλέον την τροπαιοθήκη του Συλλόγου μας.

Το ΔΣ της Ανόρθωσης, ευχαριστεί θερμά τους φίλους της ομάδας που με την παρουσία τους στήριξαν την εκδήλωση και συνέβαλαν ταυτόχρονα στην οικονομική εκστρατεία του Συμβουλίου.

Σχετικά Νέα