Ποδαρικό με νίκη (φωτογραφίες)

Ποδαρικό με νίκη (φωτογραφίες)

Με το δεξί μπήκε στη νέα χρονιά η ομάδα μας κερδίζοντας εντός έδρας τον Ερμή με 2-0, αποδίδοντας μάλιστα και αρκετά καλό ποδόσφαιρο.

Η Ανόρθωσις ήταν απλή και ουσιαστική στο πρώτο μέρος, οπότε πέτυχε και τα δυο της τέρματα. Θα μπορούσε ενδεχομένως να ανοίξει το σκορ από νωρίς, αφού διεκδίκησε πέναλτι μόλις στο 4ο μόλις λεπτό του αγώνα, μετά από χέρι(α) στην περιοχή, ωστόσο η παράβαση σφυρίχτηκε στο 16′ σε ανατροπή του Νούχου εντός περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τόνι Κάλβο που δεν λάθεψε, κάνοντας το 1-0 ένα λεπτό αργότερα.

Συνέχισε την πίεση η Μεγάλη Κυρία με στόχο ένα δεύτερο γκολ. Η υπεροχή της ομάδας μας καρποφόρησε στο 42ο λεπτό, όταν από κούρσα του Νούχου, κάθετη πάσα στον Μακρή και ασίστ του τελευταίου, ο Γκαρσία έγραψε το 2-0.

Στην επανάληψη, αρχικά ο Ερμής έβαλε πίεση με στόχο να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως ήταν η Ανόρθωση η ομάδα που έχανε τις ευκαιρίες. Σταδιακά η ομάδα της Αμμοχώστου ισορρόπησε και ανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα ενώ θα μπορούσε να αυξήσει το σκορ σε τουλάχιστον τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες που έφτιαξε.

Με την σημερινή νίκη, η Ανόρθωσις έφτασε τους 22 βαθμούς, έχοντας μειώσει τις αποστάσεις από τις πλείστες προπορευόμενες ομάδες. Ο επόμενος αγώνας είναι εκτός έδρας, την Κυριακή 11 Ιανουαρίου, απέναντι στην Αγία Νάπα, στο «Τάσος Μάρκου».

Ανόρθωσις (Άντρε Πάους): Καμίνσκι, Νούχου, Δημητρίου, Λαΐφης, Χόλγκερσον, Μαϊσουράτζε, Αμπουρτζάνια, Γκαρσία (63′ Μαραγκός), Αβραάμ (79′ Κυριάκου), Κάλβο, Μακρής (90′ Οικονόμου).

Κίτρινες/Κόκκινες: – / –

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα:

Σχετικά Νέα