Η επέμβαση και το μήνυμα του Γιούρι

Τους «μάγεψε» ο Ιακοβένκο

Ο επιθετικός μας, Γιούρι Ιακοβένκο, υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο κατά την χθεσινή ημέρα, σε εξειδικευμένη κλινική στο Staubing, κοντά στο Μόναχο. Ο χειρουργός του, Δρ. Zantop, χαρακτήρισε την επέμβαση επιτυχή και χωρίς επιπλοκές. Ο Γιούρι θα παραμείνει στην κλινική για λίγες μέρες και νωρίς την επόμενη εβδομάδα – εάν όλα εξελιχθούν ομαλά – αναμένεται να ταξιδεύσει πίσω στην Κύπρο, για την αποθεραπεία του με το ιατρικό προσωπικό της Ανόρθωσης.

Ο ποδοσφαιριστής μας, παρότι αισθάνεται πόνους, είναι αισιόδοξος και στέλνει τους χαιρετισμούς και τις ευχαριστίες του σε όλους τους φιλάθλους της Μεγάλης Κυρίας, λέγοντας: «Σίγουρα είναι απαίσιο να είσαι εκτός και να μην μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα, αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στον αθλητισμό. Τουλάχιστον το αφήνω πίσω μου και τώρα μπορούμε να δούμε το μέλλον»

Η περίοδος αποθεραπείας είναι δύσκολο να προβλεφθεί αφού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και θα καθοριστεί σε μεταγενέστερο χρόνο. Εν τω μεταξύ, η Ανόρθωσις βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση αντικαταστάτη. Ενός επιθετικού που θα ταιριάζει με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και θα είναι στα πλαίσια του προϋπολογισμού μας.

Σχετικά Νέα