Εκδήλωση τιμής στους Αντωνάκη Κκάφα και Φοίβο Βραχίμη (ταινία και φωτογραφίες)

Εκδήλωση τιμής στους Αντωνάκη Κκάφα και Φοίβο Βραχίμη (ταινία και φωτογραφίες)

Μισή ώρα πριν από την έναρξη του Κυριακάτικου αγώνα με τον Ερμή, η Ανόρθωσις Αμμοχώστου τίμησε σε μια σεμνή τελετή τους Αντωνάκη Κκάφα και Φοίβο Βραχίμη.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Πουλλαΐδης, προσφωνώντας τα δύο ιερά τέρατα της ιστορίας της Ανόρθωσης, ανέφερε ότι ο διατελέσας επί σειρά ετών αρχηγός Αντωνάκης Κκάφας είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών με την ποδοσφαιρική μας ομάδα ενώ ο αρχισκόρερ των κυπριακών γηπέδων – όπως τον χαρακτήρισε – Φοίβος Βραχίμης, αποτελεί το πρώτο κανόνι στην ιστορία του Συλλόγου με 144 τέρματα ενεργητικό.

Απευθυνόμενος στον κόσμο, ο Αντωνάκης Κκάφας, είπε πως η Ανόρθωσις μπορεί να είναι τώρα μια όμορφη δεσποινίδα, αλλά σύντομα θα γίνει ξανά η Μεγάλη Κυρία! Ευχαρίστησε τους προπολεμικούς και μεταπολεμικούς συμπαίχτες τους και εξήρε την μεταξύ τους αγάπη και σεβασμό, που ακόμα υπάρχει.

Ο Φοίβος Βραχίμης, ανέφερε πως το Σωματείο στο πρόσωπό του τιμά όλους τους παλαίμαχους συμποδοσφαιριστές της εποχής του, που κράτησαν μαζί ζωντανή την Ανόρθωση. Επιπλέον, χάρισε στο Σύλλογο την τελευταία του φανέλα, με τον αριθμό «10»!

Αμέσως μετά αλλά και στο ημίχρονο, προβλήθηκε στη μεγάλη οθόνη του Αντώνης Παπαδόπουλος σύντομο αφιέρωμα με όμορφες στιγμές από τους δυο ποδοσφαιριστές μας σε δράση!

Αντωνάκη και Φοίβο, σας ευχαριστούμε!

Δείτε πιο κάτω το βίντεο της εκδήλωσης και τις φωτογραφίες:

Σχετικά Νέα