Συνάντηση προπονητών Ακαδημιών – Νέος Διοικητικός Λειτουργός

Συνάντηση προπονητών Ακαδημιών – Νέος Διοικητικός Λειτουργός

Πραγματοποιήθηκε τη βδομάδα που μας πέρασε συνάντηση του τεχνικού επιτελείου των αγωνιστικών μας ομάδων U13 & U15 παγκύπρια, με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών μας κ. Γιώργο Μαρκίδη και τεχνικό υπεύθυνο των αγωνιστικών τμημάτων Κύπρο Μούζουρο. Στόχος της συνάντησης ήταν για να συζητηθεί και εκπονηθεί από τώρα ο τρόπος στελέχωσης των ομάδων μας U13 & U15 που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα Elite & Premier σε περίπτωση πρόκρισής τους.

Η Ανόρθωσις, ειδικά την φετινή περίοδο δίδει ιδιαίτερη σημασία στην στελέχωση των ομάδων της στην Β’ φάση των πρωταθλημάτων U13 & U15, εκμεταλλευόμενη τη μεγάλη δεξαμενή παιδιών που έχει στις επαρχίες. Χαρακτηριστικό είναι πως η ομάδα μας την φετινή χρονιά εκπροσωπείται με 6 ομάδες ηλικιών U13 & U15 στις επαρχίες Λάρνακας, Λευκωσίας και Λεμεσού μέσω των οποίων η διοίκηση της Ακαδημίας έχει βάλει ως στόχο την επιλογή των καλυτέρων, μέσω αξιοκρατικών αξιολογήσεων για τη δημιουργία των ομάδων που θα συμμετάσχουν στην δεύτερη φάση των παγκυπρίων πρωταθλημάτων.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων Λεμεσού Ανδρόνικος Ανδρονίκου και Ανδρέας Γεωργίου, της Λάρνακας Χριστόφορος Χριστοφόρου και Σταύρος Παρπούνας και της Λευκωσίας Δημήτρης Κατσιάρης και Γιάννος Λούρας.

Νέος Διοικητικός Λειτουργός Ακαδημιών

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ανακοινώνει τη μετακίνηση του Χάρη Βούρα από το Εμπορικό Τμήμα στο Τμήμα Ακαδημιών και στην θέση του Διοικητικού Λειτουργού. Ο κ. Βούρας είναι απόφοιτος πανεπιστήμιου με μεταπτυχιακό στο Sports Management και θα έχει την ευθύνη όλης της διοικητικής και οργανωτικής λειτουργίας της ακαδημίας της Ανόρθωσης, σε παγκύπρια βάση.

Σχετικά Νέα