Παντοπωλείο: Πάνω από 100 οικογένειες

Παντοπωλείο: Πάνω από 100 οικογένειες

Περισσότερες από εκατό οικογένειες πέρασαν από το πρωί μέχρι το μεσημέρι σήμερα, από το Παντοπωλείο της Ανόρθωσης και μας έδωσαν την χαρά να τους βοηθήσουμε ενόψει Χριστουγέννων.

Ιράκλι Μαϊσουράτζε, Ανδρέας Μακρής, Γαβριήλ Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνος Λαΐφης εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, προσωπικό και μέλη του ΔΣ της Ανόρθωσης ήταν εκεί για να εξυπηρετήσουν τους συνανθρώπους μας. Παραδόθηκαν σε όλους τσάντες που περιείχαν τρόφιμα και αγαθά τα οποία είτε αγοράστηκαν από την Ανόρθωση είτε προσφέρθηκαν απλόχερα από Ανορθωσιάτες κατά τη διάρκεια του τελευταίου διημέρου, τους οποίους και ευχαριστούμε. Θερμές ευχαριστίες στον κ. Άκη Λουκά και την φρουταρία «Αλακάτι» στα Πολεμίδια για τη δωρεάν προσφορά τους σε τρόφιμα, τις εταιρείες Θρίαμβος μακαρόνια, αρτοποιείο Belissima, και ξηρούς καρπούς Αντρέας Ζαπούνης.

Ευχή μας το 2015 να είναι μια χρονιά στην οποία θα εκλείψουν τα κοινωνικά παντοπωλεία, διότι όλοι οι συνάνθρωποί μας θα έχουν τα απαραίτητα για αξιοπρεπή διαβίωση. Μέχρι τότε, ας σταθούμε όλοι δίπλα τους!

Σχετικά Νέα