Μόνο υπερηφάνεια για τον κόσμο!

Αποκοπή από χορηγία Ακαδημιών

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, προς τον κόσμο της Μεγάλης Κυρίας που βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Προσκυνούμε την υπομονή και την αυτοσυγκράτησή του!

Παρά τις πολλές και καθοριστικές για το αποτέλεσμα διαιτητικές αποφάσεις για τις οποίες διαμαρτυρόμαστε σφόδρα, οι φίλοι και οπαδοί της Ανόρθωσης παρέμειναν ψύχραιμοι και νηφάλιοι. Αψήφησαν τις προκλήσεις απ’ όπου κι αν προέρχονταν και στάθηκαν περήφανοι και αγέρωχοι στις εξέδρες να χειροκροτήσουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αθλήματος αλλά και του συγκεκριμένου αγώνα, τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν ασχολήθηκαν και περιφρόνησαν όσους προσπάθησαν με τις πράξεις τους να κλέψουν τη δόξα από τους παίχτες μας.

Τους συγχαίρουμε ακόμα, για την ώριμη στάση που επέδειξαν έξω από τα αποδυτήρια, εμψυχώνοντας ένα προς ένα τους ποδοσφαιριστές κατά την  έξοδό τους από το Στάδιο. Έστειλαν πρώτοι το μήνυμα της ανασύνταξης και της αντεπίθεσης. Με τέτοιο κόσμο να μας στηρίζει, δεν τα βάζουμε κάτω και θα βγούμε νικητές!

Η υπομονή που έχουν επιδείξει τόσο ο κόσμος όσο και η παρούσα διοίκηση, απέναντι στις ετσιθελικές νοοτροπίες καθορισμού αποτελεσμάτων και απονομής τίτλων, δεν μπορεί να είναι ανεξάντλητη. Πολύ δε περισσότερο, όταν συνοδεύονται από την αλαζονεία και την προκλητική στάση των διαχρονικά ευνοημένων. Τίποτα πια δεν θα μένει αναπάντητο και σε κανένα πρώην αδικημένο σε άλλους χώρους και νυν υπεράνω εδώ, δεν θα επιτρέπουμε να ειρωνεύεται είτε τον κόσμο είτε την ιστορία μας. Όλοι θα παίρνουν τις απαντήσεις τους, με τη σειρά.

Τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο του Αντώνης Παπαδόπουλος το βράδυ της Παρασκευής, θα εξεταστούν και θα καταγγελθούν άμεσα. Θα είμαστε άτεγκτοι, σε ότι έχει να κάνει με την παραδειγματική τιμωρία αυτών που προσπαθούν μετά μανίας να καταστρέψουν τους κόπους και τις θυσίες μας.

Είμαστε κάθετα αντίθετοι με τις οποιεσδήποτε πράξεις βίας και ευτυχώς που απεφεύχθησαν χθες το βράδυ, χάρις στην αυτοσυγκράτηση των υποστηρικτών της ομάδας μας. Απευθύνουμε έκκληση να παραμείνουν συγκρατημένοι, μακριά από εκδηλώσεις βίας και αντιαθλητικές συμπεριφορές και να σταθούν ασπίδα στην ομάδα και τους παίχτες.

Καλούμε τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους και είναι δική μας δουλειά να προφυλάξουμε και να προστατεύσουμε το αποτέλεσμα των μόχθων τους. Θέλουμε ο κόσμος να συσπειρωθεί κοντά στην ομάδα και με την περήφανη στάση του να στείλει βροντερά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, ότι προς πείσμα και απογοήτευσή τους είμαστε η Ανόρθωσις και θα επικρατήσουμε!

Σχετικά Νέα