Ανατροπή και τρίποντο (Φωτογραφίες)

Σημαντική νίκη για τη Μεγάλη Κυρία το βράδυ της Κυριακής με 2-1, η οποία ήρθε με ανατροπή στο σκορ του ημιχρόνου, αφού η Ομόνοια ήταν μπροστά με 0-1.

Οι πράσινοι, κόντρα στη ροή του αγώνα προηγήθηκαν με 0-1, χάρις στο ξαφνικό σουτ του Οικονομίδη εκτός περιοχής στο 17ο λεπτό. Παρότι η ομάδα μας παρουσίαζε προβλήματα, ιδιαίτερα στο ανασταλτικό κομμάτι, έφτιαξε και έχασε μέχρι το τέλους του ημιχρόνου αρκετές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι τουλάχιστον στα ίσα.

Στην επανάληψη, ο Άντρε Πάους κατόρθωσε να περιορίσει τους διαδρόμους στους αντιπάλους ενώ είδε την ομάδα του να ισοφαρίσει το σκορ στο 56′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Αντρέα Αβραάμ από δεξιά και κεφαλιά του Κωνσταντίνου Λαΐφη στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας.

Η Ανόρθωσις συνέχισε να διατηρεί την εδαφική υπεροχή και πίεζε την αντίπαλο, με στόχο να πετύχει ένα ακόμα τέρμα. Πράγμα που έγινε στο 81ο λεπτό, με τον Αντρέα Αβραάμ και πάλι να επιχειρεί τη σέντρα, τον Μορέιρα να αποκρούει ασταθώς και τον επερχόμενο Αντρέα Μακρή σωστά τοποθετημένο να μην αφήνει την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη, πλασάροντας για το 2-1.

Με τη νίκη αυτή «πιάσαμε» την Ομόνοια στους 19, με την προσοχή να στρέφεται πλέον στον νέο, δύσκολο αγώνα με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ, την ερχόμενη Κυριακή.

Ευχαριστίες για άλλη μια φορά στον κόσμο της Ανόρθωσης που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε με φωνή και παλμό την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, βοηθώντας τους να φτάσουν στην πολύτιμη νίκη.

Ανόρθωσις (Άντρε Πάους): Καμίνσκι, Δημητρίου, Νούχου, Χόλγκερσον, Λαΐφης, Μάκος, Αμπουρτζάνια (84′ Μαραγκός), Γκαρσία (64′ Ιακοβένκο), Κάλβο, Αβραάμ (90′ Κυριάκου), Μακρής

Σκόρερ: Λαΐφης (2ο), Μακρής (5ο)

Κίτρινες: Χόλγκερσον (3η), Μάκος (3η), Ιακοβένκο (4η – χάνει το επόμενο παιχνίδι)

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα:

Σχετικά Νέα