Μείωση στις συνδρομές μελών

Αποκοπή από χορηγία Ακαδημιών
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, αντιλαμβανόμενη τα δύσκολα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στην πατρίδα μας, ανακοινώνει μειώσεις στην τιμολόγηση των συνδρομών που θα ισχύουν από την 1/1/2015.
Η συνδρομή μέλους, από τα €200, μειώνεται στα €150. Σε κάθε μέλος, θα προσφέρεται εθελοντικά η δυνατότητα αγοράς μετοχών αξίας €50, τις οποίες μπορεί να διατηρήσει στην κατοχή του ή να μεταβιβάσει στον Σύλλογο.
Η συνδρομή των πρεσβύτερων μελών (ηλικίας 65 και άνω) θα ανέρχεται στα €80, όση και η συνδρομή των αθλητικών μελών. Τα Νεαρά μέλη (κάτω των 18 ετών) θα πληρώνουν €40 τον χρόνο.
Ενημερώνουμε επιπλέον, ότι η κατανομή των εσόδων από τις συνδρομές θα γίνεται ως εξής:
  • Τα έσοδα από τις συνδρομές επαρχίας Λεμεσού, θα αξιοποιούνται από το Τμήμα Πετόσφαιρας Ανδρών, το οποίο έχει υπό την ευθύνη του και το Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο.
  • Τα έσοδα από τις συνδρομές επαρχίας Λευκωσίας, θα αξιοποιούνται από το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών.
  • Το 50% των εσόδων από συνδρομές επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου, θα αξιοποιούνται από το Τμήμα Φούτσαλ.
  • Το υπόλοιπο 50% των εσόδων από τις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου, θα αξιοποιούνται από τον Σύλλογο είτε για τα πιο πάνω τμήματα, είτε για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, την Πολιτιστική Επιτροπή και άλλες ανάγκες.
Υπενθυμίζουμε τα μέλη μας, ότι η συνδρομή του 2014, που ανέρχεται στα €200, έχει καταστεί πληρωτέα από τις 2/1/2014 και καλούμε όσους δεν το έχουν πράξει να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους, αφού πλέον θα τηρούνται αυστηρά οι διατάξεις του Καταστατικού του Συλλόγου μας που προνοούν διαγραφές μελών που αμελούν να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους έναντι του Συλλόγου.
Τις επόμενες μέρες, μέλη των επαρχιακών εισπρακτικών ομάδων του Συλλόγου θα επικοινωνούν με τα μέλη μας, για τακτοποίηση των καθυστερημένων συνδρομών.

Σχετικά Νέα