Λευκή ισοπαλία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Λευκή ισοπαλία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Δίχως να αναδείξει νικητή, ολοκληρώθηκε ο αποψινός αγώνας με τον Εθνικό Άχνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με την ομάδα μας να χάνει δυο πολύτιμους βαθμούς.

Παρόλο που η Ανόρθωσις είχε την κατοχή καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλο, εντούτοις δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που βρήκε και να πάρει τη νίκη. Αυτές ήταν οι πρώτες απώλειες βαθμών για τη Μεγάλη Κυρία εντός έδρας, που μέχρι σήμερα μετρούσε το απόλυτο στα τέσσερα παιχνίδια στο «Παπαδόπουλος». Επίσης, ήταν και η πρώτη ισοπαλία για την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Για την Ανόρθωση αγωνίστηκαν οι Καμίνσκι, Χόλγκερσον, Λαΐφης, Δημητρίου, Νούχου, Μάκος, Μαϊσουράτζε, Αμπουρτζάνια, Κάλβο, Μακρής, Ιακοβένκο. Στη θέση του Ιακοβένκο πέρασε στο 72΄ ο Σαμπάλα ενώ στο 75ο λεπτό ο Γκαρσία αντικατέστησε τον Μαϊσουράτζε. Τέλος, αντί του Μακρή, μπήκε στο γήπεδο ο Εντέ στο 86′.

Τέσσερις κίτρινες κάρτες δέχτηκαν οι παίχτες του Εθνικού και τρεις αντίκρισαν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης. Από πλευράς μας παρατηρήθηκαν οι Κάλβο (16′), Χόλγκερσον (45′) και Ιακοβένκο (59′).

 

Σχετικά Νέα