Εισιτήρια διαρκείας: Αναβάθμιση και κληρώσεις δώρων

«ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ»: Εισιτήρια διαρκείας και τιμές

Υπενθυμίζουμε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, ότι συνεχίζεται η διαδικασία αναβάθμισης των καρτών τους. Κατά την είσοδο των κατόχων καρτών διαρκείας στο στάδιο για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση, ειδικά συνεργεία θα επικολλούν τα RFID-αυτοκόλλητα σε όσες κάρτες δεν έχουν ακόμα αναβαθμιστεί (η διαδικασία ξεκίνησε από την Ανατολική κερκίδα στο παιχνίδι με Οθέλλο).

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των φίλων και οπαδών μας. Η διαδικασία θα συνεχιστεί και στους επόμενους εντός έδρας αγώνες μας, μέχρι που να αναβαθμιστούν όλες οι κάρτες διαρκείας.

Κληρώσεις δώρων

Όπως ανακοινώθηκε κατά την ανάπαυλα του αγώνα μας με τον Οθέλλο, λόγω του προβλήματος που είχε προκύψει με την ηλεκτροδότηση, αναβλήθηκαν οι κληρώσεις των δώρων που εξαγγείλαμε στην αρχή της περιόδου, για τους κατόχους καρτών διαρκείας. Οι κληρώσεις θα γίνουν το Σάββατο, στο ημίχρονο του παιχνιδιού και τα ονόματα των τυχερών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας, anorthosisfc.com.cy

Συγκεκριμένα, ένας τυχερός θα κερδίσει ένα σκούτερ SYM της εταιρείας K.S. Kyprianou MotoWarehouse.

Δύο ακόμα κάτοχοι διαρκείας θα κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για όλη την χρονιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο (πλην τελικού) για όλους τους εκτός έδρας αγώνες μας.

Τέλος, θα κληρωθούν από δύο εισιτήρια διαρκείας των τμημάτων πετόσφαιρας και φούτσαλ.

Σχετικά Νέα