Οι τυχεροί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας

«ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ»: Εισιτήρια διαρκείας και τιμές

Κατά την ανάπαυλα της αναμέτρησης Ανόρθωσις – Εθνικός, δύο από τα “ball-boys” της ομάδας μας κλήρωσαν τα δώρα των κατόχων διαρκείας. Οι τυχεροί – όπως εκφωνήθηκαν από τα μεγάφωνα του σταδίου – είναι οι:

  • Συμεών Γυψιώτης με τηλέφωνο που τελειώνει σε *855 και Χρίστος Κυθρεώτης σε *116, οι οποίοι θα λαμβάνουν δωρεάν από ένα εισιτήριο για κάθε εκτός έδρας παιχνίδι της Ανόρθωσης σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πλην του τελικού, για το 2014-15, νοουμένου ότι η Ανόρθωσις παραλαμβάνει εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
  • Νικόλαος Κωνσταντίνου σε *555 και Στέφανος Χ”Στεφάνου σε *673 που κερδίζουν από ένα εισιτήριο διαρκείας του τμήματος φούτσαλ.
  • Δ. Έλληνας σε *566 και Χρίστος Νικόλα σε *494 που κερδίζουν από ένα εισιτήριο διαρκείας του τμήματος πετόσφαιρας.
  • Μεγάλος τυχερός ο Χρίστος Πίτας σε *250 που κερδίζει ένα Scooter SYM προσφορά της εταιρείας K.S. Kyprianou Motorwarehouse.

Συγχαρητήρια στους νικητές, οι οποίοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για να παραλάβουν τα δώρα τους. Ευχαριστούμε θερμά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, που αποτελούν διαχρονικά τους σταθερούς αιμοδότες της ομάδας, κατά την καλοκαιρινή ειδικά περίοδο.

Σχετικά Νέα