Τέλος της πρώτης μέρας του Συνεδρίου

Τέλος της πρώτης μέρας του Συνεδρίου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη μέρα του Συνεδρίου του EFDN, το οποίο φιλοξενείται στην Κύπρο από την ομάδα μας.

Στην πρώτη μέρα, παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ανάπτυξης της Νεανικής Ηγεσίας μέσα από το ποδόσφαιρο, από τις Manchester United και Hapoel Tel Aviv (Mifalot).  Η Valerenga παρουσίασε το δικό της πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης.

Επιπλέον, δημιουργήθηκαν δύο εργαστήρια. Ένα με τη Fulham και την πολιτική ασφάλειας παιδιών που εφαρμόζει καθώς και τον τρόπο προσέγγισης και διαχείρισης εθελοντών. Το δεύτερο ήταν της Feyenoord για το Fancoach πρόγραμμα που τρέχει.

Επιπλέον, στους φιλοξενούμενούς μας παρουσιάστηκε η Ιστορία του Συλλόγου αλλά και της Αμμοχώστου όπως και το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του Συλλόγου μας για φέτος και οι στόχοι του για την επόμενη εξαετία στον τομέα της Κοινωνικής Ευθύνης. Επικεντρωθήκαμε περισσότερο στο θέμα των Εγκλωβισμένων, όπου θα τρέξουμε μια σειρά δραστηριοτήτων, με την βοήθεια των εμπειριών των Ευρωπαίων εταίρων μας στο δίκτυο.

Τέλος, οι Σύνεδροι ξεναγήθηκαν στο στάδιο και το Μουσείο μας ενώ απόψε θα τους δεξιωθεί η ομάδα σε ταβέρνα στη Λάρνακα.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ολοκληρωθούν αύριο το μεσημέρι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξανά για το ζωηρό ενδιαφέρον και παρουσία τους τον ΚΟΑ, την ΚΟΠ, τον ΠΑΣΠ και τα σωματεία Ομόνοια, Απόλλων και ΑΕΚ.

Σχετικά Νέα