Ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών μας, στη Vitesse

Ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών μας, στη Vitesse

Ολοκληρώθηκε χθες η παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών μας στις Ακαδημιές της Vitesse.

Ο κ. Μαρκίδης, ο οποίος συμμετέχει στην αποστολή της ομάδας μας στην Ολλανδία, κατά την διάρκεια της εβδομάδας είχε την ευκαιρία να παρακολουθεί και να συμμετέχει στο καθημερινό πρόγραμμα της Ακαδημίας της Vitesse στο προπονητικό κέντρο της ομάδας Papendal για όλες τις αγωνιστικές ομάδες, λαμβάνοντας μέρος σε συναντήσεις με το τεχνικό επιτελείο, το υποστηρικτικό και διοικητικό προσωπικό.

Ανταλλάχθηκαν απόψεις και φιλοσοφίες για τον τρόπο λειτουργίας των δυο Ακαδημιών σε όλα τα επίπεδα και έγιναν παρουσιάσεις ως προς την δομή και οργάνωση που ακολουθείται.

Ο κ. Μαρκίδης επίσης παρακολούθησε τα φιλικά παιχνίδια των U19, U18 και U17 με αντιπάλους την Ali Ittihad, Portsmouth και Willem II αντίστοιχα, καταγράφοντας την αγωνιστική φιλοσοφία της Vitesse σε αυτές τις ηλικίες.

Συμφωνήθηκε όπως υπάρχει συνέχεια στην επικοινωνία και επισκέψεις μεταξύ των δύο συλλόγων σε επίπεδο Ακαδημιών.

Η Ανόρθωσις, ευχαριστεί θερμά την ομάδα της Vitesse για την φιλοξενία του τεχνικού μας διευθυντή καθ´ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Φιλοξενία, που εντάσσεται στα πλαίσια της γενικής αναδιοργάνωσης των Ακαδημιών μας και προσβλέπουμε σε περαιτέρω συνεργασία με τον ολλανδικό σύλλογο.

Στην φωτογραφία, ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών μας, παραδίδει στον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών της Vitesse, Gerry Hamstra που επιμελήθηκε τη φιλοξενία μας εκεί, μια φανέλα υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας μας.

Σχετικά Νέα