Σχετικά με τα όσα θλιβερά έγιναν στην πρώτη προπόνηση

Σχετικά με τα όσα θλιβερά έγιναν στην πρώτη προπόνηση

Τα Διοικητικά Συμβούλια Σωματείου και εταιρείας, εκφράζουν την έντονη θλίψη και προβληματισμό τους, για τα όσα απαράδεκτα διαδραματίστηκαν στην πρώτη επίσημη προπόνηση του 2014, από μικρή μερίδα ατόμων.

Σκόπιμα, δεν δώσαμε εορταστικό και πανηγυρικό χαρακτήρα στην προπόνηση, αφού ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της αδικοχαμένης Διαμάντως, που ούτε καν αυτό δεν έγινε σεβαστό. Ποτέ δεν περιμέναμε, ότι η ημέρα θα έχει μια τέτοια θλιβερή κατάληξη.

Θέλουμε να καταδικάσουμε με τον πλέον έντονο τρόπο, τα έκτροπα που έλαβαν χώρα από πολύ μικρή μερίδα ατόμων, με αποκορύφωμα το ποδοπάτημα της σημαίας της Ανόρθωσης και τον τραυματισμό με φωτοβολίδα του ποδοσφαιριστή μας Ιράκλι Μαϊσουράτζε.

Το να θέτουμε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστών, είναι ανεπίτρεπτο. Το να ασεβούμε απέναντι στους θεσμούς και τα σύμβολα του Συλλόγου, είναι απαράδεκτο. Το να αποτρέπουμε άλλους φιλάθλους από το να έρθουν στο γήπεδο, να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια που καταβάλλεται για εξυγίανση και ανόρθωση της Ανόρθωσης, τραυματίζει βαριά την ομάδα μας.

Αναμένουμε από κάθε Ανορθωσιάτη αλλά και τους οργανωμένους φορείς των οπαδών μας, να καταδικάσουν τέτοιου είδους ενέργειες και να σταθούν ασπίδα για την Ανόρθωση.

Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο με όλους και έτοιμοι να σκεφτούμε και να εφαρμόσουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Είμαστε όμως και αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε ξανά παρόμοιου τύπου φαινόμενα.

Δεν θα ανεχτούμε πράξεις που αμαυρώνουν το όνομα και την ιστορία του Συλλόγου, δεν θα επιτρέψουμε ξανά σύμβολο ή έμβλημά του να τύχει κακομεταχείρισης, δεν θα δεχτούμε η σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστή ή άλλου μέλους μας να τεθεί σε κίνδυνο. Ούτε από ξένο, ούτε πολύ περισσότερο από Ανορθωσιάτη.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους της Ανόρθωσης, ότι θα ληφθούν μέτρα προς αποφυγήν παρόμοιων περιστατικών. Επιθυμούμε να τους καθησυχάσουμε ακόμα, ότι η ποδοσφαιρική ομάδα θα μείνει ανεπηρέαστη από τα χθεσινά συμβάντα.

Το πρωί της Δευτέρας, η αποστολή μας αναχωρεί κανονικά για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στις Πλάτρες, όπου θα διασφαλίσουμε την ύπαρξη άριστου κλίματος προπόνησης και διαμονής.

Σχετικά Νέα