Προσφορές για ενοικίαση Οικήματος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Προσφορές για ενοικίαση Οικήματος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι δέχεται προσφορές για ενοικίαση του Οικήματος του Συλλόγου, στο νότιο χώρο του Αντώνης Παπαδόπουλος.

Λεπτομέρειες και όροι:

Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι μονοετής, με μονομερές, προαιρετικό δικαίωμα ανανέωσης από πλευράς του Συλλόγου. Η παράδοση θα γίνει άμεσα, με την υπογραφή της συμφωνίας μίσθωσης. Η επιθυμητή ημερομηνία έναρξης της μίσθωσης, είναι η 7η Σεπτεμβρίου 2014.

Ο επιτυχών προσφοροδότης, θα έχει το δικαίωμα πρώτης επιλογής για συμμετοχή σε πιθανές περαιτέρω εμπορικές συνέργειες χρήσης του Οικήματος για την περίοδο μετά τις 7/9/2014.

Για δομικές αλλαγές στη διαρρύθμιση του χώρου, απαιτείται η εκ των προτέρων έγκριση του Συλλόγου.

Η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και το κόστος υδροδότησης, θα επιβαρύνουν τον ενοικιαστή από την ημερομηνία ενοικίασης του οικήματος.

Προσφορές:

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν σε κλειστό φάκελο, με την ένδειξη «Προσφορά για Οίκημα», στα γραφεία του Συλλόγου, μέχρι τις 22/7/2014.

Επιπλέον στοιχεία:

Ο χώρος δύναται να επιθεωρηθεί από τους ενδιαφερόμενους, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2482-1911. Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη φετινή περίοδο, πέραν από τους αγώνες της Ανόρθωσης, στο Στάδιο θα φιλοξενηθούν και τα παιχνίδια Ερμή και ΑΕΛ για τα προκριματικά του Europa League, όπως και οι εντός έδρας αγώνες του Οθέλλου Αθηαίνου, στο πρωτάθλημα και κύπελλο.

Σχετικά Νέα