Νέο οργανόγραμμα λειτουργίας Ακαδημιών

Νέο οργανόγραμμα λειτουργίας Ακαδημιών

Στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλαγές γίνονται και στο οργανόγραμμα των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Οι Ακαδημίες πλέον θα διαχωριστούν  στα Αναπτυξιακά Τμήματα (Κλιμάκια) και Επίλεκτα Αγωνιστικά Τμήματα.

Τεχνικός Διευθυντής  ολόκληρου του οικοδομήματος των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ανόρθωσις Αμμοχώστου αναλαμβάνει ο Γιώργος Μαρκίδης. Ο κ. Μαρκίδης θα έχει την ευθύνη τόσο των Κλιμακίων Παγκύπρια καθώς και την πλήρη αναβάθμιση των Επίλεκτων Αγωνιστικών τμημάτων, ταυτίζοντας την τεχνική φιλοσοφία του οικοδομήματος με τη φιλοσοφία της πρώτης ομάδος.

Τεχνικός Υπεύθυνος των Επίλεκτων Αγωνιστικών Τμημάτων, αναλαμβάνει ο Κυπριανός Μούζουρος. Ο κ. Μούζουρος θα έχει υπό την εποπτεία του τα Αγωνιστικά Τμήματα σε συνεργασία με τον κ. Μαρκίδη ενώ παράλληλα θα προπονεί και τους επίλεκτους U-17.

Επίσης, προσλαμβάνεται ο κ. Βασίλης Παλαζής, ως Διοικητικός Λειτουργός, τόσο για τα Αναπτυξιακά Τμήματα (Κλιμάκια) όσο και για τα Επίλεκτα Αγωνιστικά Τμήματα.

Επικεφαλής των Ακαδημιών σε τεχνικό επίπεδο θα είναι ο Τεχνικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Τεντ φαν Λέουβεν.

Εκ μέρους του Δ.Σ χρέη συντονιστή Ακαδημιών, θα εκτελεί ο κ. Παύλος Ιωάννου.

Η υφιστάμενη Επιτροπή Ακαδημιών , υπό την Προεδρία του κ. Χρήστου Γεράνη, έχει ήδη προσφέρει την αμέριστη στήριξή της προς την τεχνική φιλοσοφία ταύτισης του οικοδομήματος των Ακαδημιών με την αγωνιστική φιλοσοφία της πρώτης ομάδας, ένας στρατηγικός στόχος που είχε τεθεί από καταβολής της Επιτροπής.

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, τιμά και ευχαριστεί την Επιτροπή Ακαδημιών, προσδοκώντας στην από κοινού υλοποίηση των καινούριων στόχων που έχουν τεθεί για τα Αναπτυξιακά Τμήματα (Κλιμάκια)

Το πλήρες πλάνο των Ακαδημιών θα αναλυθεί σε διάσκεψη τύπου, η οποία θα παρατεθεί εν ευθέτω χρόνω.

Σχετικά Νέα