Υποψηφιότητες και Γενική Συνέλευση Εταιρείας

Εξέπνευσε χθες το απόγευμα η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τη θέση του Προέδρου και των πέντε αιρετών Συμβούλων της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο.

Μοναδική υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου, ήταν του κ. Χαράλαμπου Μανώλη.

Για τις θέσεις των Συμβούλων, υποβλήθηκαν πέντε υποψηφιότητες. Πρόκειται για τους Δρ Αντρέα Ποιητή, Παύλο Ιωάννου, Γιάννο Λευκονοιτζιάτη, Χρίστο Πατσαλή και Γιώργο Χ”Στεφάνου.

Κατά τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, κ. Χρήστος Πουλλαΐδης, θα παρουσιάσει τους τρεις εκπροσώπους του Συλλόγου στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Υπενθυμίζουμε, ότι η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας έχει οριστεί για αύριο Παρασκευή, 27 Ιουνίου, στις 18:30 το απόγευμα, στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Σύντομα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων:

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΑΝΩΛΗ

Kατάγεται από το Ριζοκαρπασο, είναι έγγαμος με 2 παιδιά.

Αποφοίτησε από το Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο στην Κύπρο το 1980 και απέκτησε το δίπλωμα του Ναυτικού Μηχανικού.(HTI DIPLOMA). To 1984, αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Strathclyde Σκωτίας όπου απέκτησε   το πτυχίο BSC (Honors) στη Ναυπηγική. Στη συνέχεια φοίτησε στο Center of Advanced Maritime Studies στο Εδιμβούργο όπου το 1996 απέκτησε το δίπλωμα(MSO) στη Διαχείριση Πλοίων. Το 2007, αποφοίτησε από το Leicester University όπου απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Business Administration.

Συμμετείχε σε αριθμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων και έχει περάσει με επιτυχία μια σειρά από εξετάσεις σχετικά με τα ναυτιλιακά και απέκτησε, μεταξύ άλλων, τα εξής διπλώματα: ISM external auditor, ISPS external auditor and Ionizing Radiation Level 5A.

Είναι εγγεγραμμένος στο Engineering council και έχει το τίτλο του Charter Engineer. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Marine Engineers, του Royal Institution of Naval Architects, του Ινστιτούτου ενέργειας και του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητήριου Κύπρου.

Έχει αντιπροσωπεύσει το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο στο Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο σαν πρόεδρος της επιτροπής Construction and Equipment.

Είναι ο διευθύνων σύμβουλος της  ναυτιλιακής εταιρείας Acheon Akti Νavigation co ltd

Διετέλεσε:
Μέλος του Διοικητικού συμβούλιου των Κυπριών Εφοπλιστών
Μέλος της επαρχιακής γραμματείας ΔΗΣΥ Αμμοχώστου (γραμματέας επικοινωνίας)
Επαρχιακός γραμματέας περιφέρειας Λεμεσού του Σωματείου Ελεύθερη Ενιαία Καρπασία (ιδρυτικό μέλος)
Γραμματέας του σωματείου το Ριζοκαρπασο
Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων φοιτητών Σκωτίας
Πρόεδρος καλαθόσφαιρας Αναγέννησης Γερμασογειας.

ΔΡ ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ

Κατάγεται από την Αμμόχωστο.

Είναι αριστούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διδάκτωρ της Νομικής.

Συγγραφέας πολλών νομικών έργων και συγγραμμάτων.

Σήμερα είναι δικηγόρος στη Λάρνακα.

ΠΑΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Aποφοίτησε από το Phillips College of Higher Education το 1993 όπου απέκτησε πτυχίο ΒΑ. Στη συνέχεια, το 1994, φοίτησε στο πανεπιστήμιο Newcastle Upon Tyne όπου απέκτησε πτυχίο MBA.

Είναι μέτοχος και διευθυντής σε αριθμό εταιρειών και συγκεκριμένα  στη εταιρεία SESITLTD που ασχολείται με την προώθηση προϊόντων ασφαλείας, της Κ.Π ΙΩΑΝΝΟΥ ΛΤΔ όπου κατείχε θέσεις που αφορούσαν την προώθηση πωλήσεων, την προώθηση διαμεσολαβητικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών όπως και υπηρεσίες που αφορούν τη διαχείριση ακινήτων.

ΓΙΑΝΝΟΣ ΛΕΥΚΟΝΟΙΤΖΙΑΤΗΣ

Κατάγεται από το Λευκόνοικο Αμμοχώστου.

Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Glamorgan Ουαλίας, απέκτησε το πτυχίο Bsc (honors) Property Management and Valuation.

Ειναι μέλος του ΕΤΕΚ. Είναι ο διευθύνων σύμβουλος του Oμίλου Κάκος Λευκωνιτζιατης Property Companies.

ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΠΑΤΣΑΛΗΣ

Kατάγεται από την Βατυλή Αμμοχώστου και είναι έγγαμος με 3 παιδιά. Είναι απόφοιτος του οικονομικού Λυκείου Λευκωσίας.

Εργάστηκε στην Τράπεζα Κύπρου από το 1977 μέχρι το 2013 και κατείχε την θέση του υπεύθυνου Εσωτερικών Υποθέσεων Επαρχίας Λεμεσού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ

Κατάγεται από τα Άρδανα Αμμοχώστου.

Απόφοιτος Α.Τ.Ι. στον κλάδο των Πολιτικών Μηχανικών (HTI diploma Civil Engineering). Συνέχισε τες σπουδές του στο πανεπιστήμιο Stanford, Ηνωμένου Βασιλείου όπου απέκτησε το πτυχίο BEng. στον κλάδο του Πολιτικού Μηχανικού.

Είναι μέλος του ΕΤΕΚ. Είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Carpet plaza ΛΤΔ.

Σχετικά Νέα