Επιστροφή στις νίκες

Επιστροφή στις νίκες

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα μας, επικρατώντας με 4-3 της Ομόνοιας, με τέσσερις διαφορετικούς ποδοσφαιριστές να χρίζονται σκόρερ. Συγκεκριμένα πέτυχαν τέρμα οι Μίτροβιτς, Βίκτορ, Ολιβέιρα και Άλβες, με τον τελευταίο να διαμορφώνει και το τελικό αποτέλεσμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Σε ένα αγώνα που η ομάδα μας είχε να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες, παρουσιάστηκε στο ύψος των περιστάσεων και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές (0-1, 1-2), βρήκε τα απαιτούμενα ψυχικά αποθέματα και με αποφασιστικότητα κατάφερε στο τέλος να επικρατήσει με 4-3.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Κόπριβετς, Καλδερόν, Γκιγιέρμε, Ερέρο, Νικολάου (82′ Αριστοτέλους), Βίκτορ, Οικονομίδης, Μίτροβιτς, Ολιβέιρα (82′ Κυριάκου), Ράγιος (79′ Γιαννούλης), Άλβες.

Κίτρινες: Γκιγιέρμε (2η)

Οι δηλώσεις του Μίτροβιτς: 

«Πανηγύρισα το γκολ και το χάρηκα γιατί ήθελα να δείξω πόσο δύσκολο ήταν αυτό που έγινε την Τετάρτη. Είναι δύσκολη στιγμή για αυτούς αλλά και για μας σαν επαγγελματίες. Ξέρουμε πως τους λυπήσαμε. Προσπαθήσαμε με τους συμπαίκτες μου να αλλάξουμε την κατάσταση. Πρέπει να είμαστε περήφανοι γιατί δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Αυτός ο σύλλογος είναι για να παλεύει για το πρωτάθλημα, όχι για να μπει στο πρώτο γκρουπ. Δεν έχουμε το μεγάλο ρόστερ, είμαστε 12-13 παίκτες και προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα».

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη βδομάδα. Παίξαμε τρία παιχνίδια σε έξι μέρες απέναντι σε τρεις πολύ δυνατούς αντιπάλους. Το ρόστερ μας είναι αρκετά μικρό, δεν είναι δικαιολογία αλλά γεγονός. Ήρθαμε σε αυτό το παιχνίδι έχοντας υποστεί και μια μεγάλη ήττα που μας επηρέασε ψυχολογικά, ενώ είχαμε και πολλές απουσίες. Αυτό μας επηρέασε αρχικά, ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι, αλλά εκφράζω τον σεβασμό μου στους παίκτες μου για τον τρόπο που εμφανίστηκαν, μετά το 6-0. Δεν ήταν και η καλύτερη μας εμφάνιση, μας έλειπε η ταχύτητα, αλλά το πιο σημαντικό για μας ήταν το αποτέλεσμα και να κερδίσουμε. Αυτό κάναμε και μας αφήνει ευχαριστημένους. Το άξιζαν οι παίκτες. Οι οπαδοί μας που βρίσκονται δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές, αξίζουν ότι καλύτερο».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα